Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2010, 14:12   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vieira Artık Ada'da

Click the image to open in full size.
Tecrübeli Fransız defansif orta saha oyuncusu Patrick Vieira'nın Inter ile olan macerası sona erdi. Takımın Portekizli teknik adamı Jose Mourinho Chievo karşılaşmasının Vieira'nın son maçı olduğunu söylerken deneyimli isim Manchester City'e transfer olacağını doğruladı.
Eurosport televizyonuna konuşan Vieira, "Kendim için bir hedef belirledim. Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum" dedi. 33'lük yıldız Fransa Milli Takımı'nda halen daha kaptanlık yaparken, takımı adına en son Eylül 2007'de forma giyebilmişti.
Zaman zaman ağır sakatlıklarla boğuşan Vieira birkaç gündür hakkında çıkan City dedikodularının gerçek olduğun ise şu sözlerle tasdikledi; "Benim için artık önemli olan Manchester City'de teknik direktör Roberto Mancini'ye halen daha aynı Vieira olduğumu göstermek."
Senagal orijinli Fransız isim 1993'de başladığı profesyonel futbol yaşantısında sırasıyla, Cannes, Milan, Arsenal, Juventus ve Inter formaları giyerken 1998 Dünya Kupası ve EURO 2000'de mutlu sona ulaşan Fransa'nın önemli parçalarından biriydi.
Perşembe günü sağlık kontrolünden geçmesi beklenen Patrick Vieira'nın Manchester City ile 1.5 yıllık bir sözleşme imzalaması bekleniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla