Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2010, 14:52   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ayın Oyuncuları (Aralık)

Click the image to open in full size.
Nba'de tamamladığımız Aralık ayının ardından, ayın en iyi oyuncuları açıklandı. Buna göre doğu konferansında Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı LeBron James bu ünvana layık görülürken, batıda da aynı ödül Los Angeles Lakers'lı Kobe Bryant'a gitti.

LeBron James Aralık ayında 28.6 sayı-7.4 ribaund-7.6 asist-1.7 top çalma ortalamaları yakalayarak takımının bu ay içinde elde ettiği 14-3'lük derecenin en önemli yaratıcılarındandı. James ayrıca Nba'de ekim ve kasım aylarını kapsayan ilk ayının da doğu konferansında en iyi oyuncusu seçilmişti.

Kobe Bryant Aralık ayında yakaladığı 31.3'lük sayı ortalamasıyla bu alanda Nba 1.'si olurken, takımının 12-3'lük derecesinde en önemli paya sahip olan oyuncuydu. Bryant ayrıca istatistiklerine 5.0 asist-1.9 top çalma da ekledi.

Ayı oyuncusu ödülü için aday olan diğer isimler; Boston'dan Rajon Rondo, Charlotte'tan Gerald Wallace, Golden State'ten Monta Ellis, Clippers'tan Chris Kaman, Memphis'ten Zach Randolph, Miami'den Dwyane Wade, New York'tan David Lee, Thunder'dan Kevin Durant, Orlando'dan Dwight Howard, Portland'tan Brandon Roy, Toronto'dan Chris Bosh ve Utah'tan Carlos Boozer ve Deron Williams oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla