Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2010, 09:45   #1604
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ramazan İlk Sınavı Geçti

Bir kaleci için ilk maçın psikolojik açıdan çok çok önemli olduğunu söyleyen Zafer Öğer, “Ramazan iyi başladı. Zaten iyi bir kaleci ve en önemlisi oyun boyunca hiç susmuyor. Bazı dezavantajları var, onları da avantajlara çevirmemiz zor değil. Kalecilerden yana ikinci yarıda sıkıntımız olmaz. Korcan da çok genç bir kaleci. O da maç tecrübesi kazandıkça kendini bulacaktır” ifadelerini kullandı.

'Çok dikkatli'

Türk futbolunun en iyi kalecilerinden biri olan Rüştü Reçber de yeni transferi överken, Ramazan'ın iyi bir başlangıç yaptığını belirtti. Penaltı kurtarışlarında dikkatli olmanın önemine dikkat çeken Rüştü, “Sonuçta Ramazan Bundesliga'da oynamış bir kaleci. Gerçekten iyi bir başlangıç yaptı. O da benim gibi oyun boyunca sürekli bağırıyor, çağırıyor. Takım arkadaşlarını oyunda tutuyor. Beşiktaş'a çok yararlı bir kaleci olacağına inanıyorum” diye konuştu.

'Ben biliyordum'

Takımdaki bir başka Avusturya doğumlu oyuncu olan Ekrem Dağ da Ramazan Özcan'ı överek “Ben zaten kendisinin iyi bir kaleci olduğunu biliyordum. Daha önce de bunu söylemiştim. Takıma çok çabuk uyum sağladı. Bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum” açıklamasını yaptı.

Gökhan
Gokhan Ofline