Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2010, 09:57   #9
Gokhan
Gogo

Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Başkan Adaylarının Bayan Yöneticileri

Seçim hazırlıklarının hızlı bir şekilde geçtiği şu günlerde, Başkan adayları yönetim listelerinde yer alacak bayan yöneticilerini belirledi. Başkan Adaylarından Murat Aksu, bir dönem Serdar Bilgili yönetiminde bulunan İbrahim Altınsay`ın eşi Gülengül Altınsay`ı yönetim listesine aldı. Spor yazarlığı yapan Gülengül Altınsay`ın bir süredir devam eden sessizliği, kendisinin Aksu`nun listesine gireceği haberleriyle bozulmuş oldu.

Seçim çalışmalarını sessiz ve derinden götüren Başkan Yıldırım Demirören, bayan yönetici adayı olarak Haber1903 yazarlarından, Beşiktaş taraftarlarının sevgilisi, sinema sanatçısı Itır Esen`i seçti. Demirören ve Esen geçtiğimiz günlerde biraraya gelerek konuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Esen, Başkanın yaptığı teklife karşı Beşiktaş`ın menfaatleri doğrultusunda her zaman kendisinin yanında olacağını bildirdi.

Görünen o ki, her iki başkan adayıda önümüzdeki dönemde camianın sevilen bayan simalarını yönetim listelerine katmışlar. Çok yakın iki dost olan Esen ve Altınsay`ın seçimlere renk katacağı kesin, Haber1903 ekibi olarak Sayın Itır Esen`e ve Sayın Gülengül Altınsay`a şimdiden başarılar diliyoruz.

Gökhan
Gokhan Ofline