Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2010, 11:35   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pepe İyileşiyor

Click the image to open in full size.
Real Madrid'in geçen ay oynadığı Valencia maçında dizinden sakatlanan Portekizli defans oyuncusu Pepe, yaptığı açıklamada iyileşme sürecine girdiğini söyledi.
Ülkesi Portekiz'de gördüğü tedaviden dün dönen ve Madrid'e ulaşan Pepe, Real Madrid'in sağlık ekibi ile çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, "Kendimi çok iyi hissediyorum çünkü ameliyattan sonra iyi bir şekilde iyileşiyorum. İyileşme sürecine girdiğim için çok heyecanlıyım. Geçirdiğim operasyondan sonra çalışmaya başladım. Geçirdiğim opresyondan sonra dizim için hareketlilik çalışmalarına başlamıştım. Şuan ufak ufak güç depoluyorum. Bir veya 2 hafta içinde koltuk deynekleri ile yürüyebileceğimi umuyorum. En önemli olan şey her şey çok iyi gitti ve bu beni çok mutlu ediyor" ifadelerini kullanıyor.
26 yaşındaki Portekizli defans oyuncusu mümkün olduğu kadar kısa sürede sahalara dönmek için çalışıyor. Pepe, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi maçı için sahada olmak istiyor. Aksi bir durumda ise 2010 Afrika Dünya Kupası'na kadar hazır olmak istiyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla