Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2010, 17:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
8 Milyon Euro'ya Geldi , Bedavaya Gidiyor

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, sezon başladıktan sonra 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek (Yaklaşık 17 milyar lira) Gaziantepspor'dan transfer ettiği Tabata'yı gözden çıkardı.

Antep'te forma giydiği dönemde taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan ve attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkati çeken Brezilyalı yıldızın Siyah-Beyazlı kulüpte geldiği günden bu yana hiç bir varlık gösterememesi, ipleri kopma noktasına getirdi..

Gazientepspor'da lig ve Türkiye Kupası dahil 34 maçta forma giyip, 14 gole ve 7 asiste imza atan Rodrigo Tabata, Beşiktaş'ta ise sadece 9 Süper lig, 3 Şampiyonlar Ligi karşılaşması olmak üzere sadece 12 maçta takımda kendine yer bulabildi. Üstelik Brezilyalı oyuncu bu maçların bir çoğunda ikinci yarılarda sahaya girme şansı elde etti..
Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Tabata'nın transfer edildiği dönemde ''Alınsa da olur, alınmasa da'' diyerek hakkında ilginç sözler sarfettiği Tabata, Siyah-Beyazlı taraftarlarla Başkan Yıldırım Demirören'in de arasını açtı. Brezilyalı futbolcunun Demirören'in aynı zamanda iş ortağı da olan Gazaiantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl arasındaki pazarlıkla Beşiktaş'a gelmesi taraftarların Yıldırım Demirören'e öfke duymasına neden oldu..
Bu transferi onaylamayan taraftarlar hemen hemen her maçta Demirören'i istifaya davet edip, ''Olsana olsana Gaziantep'e başkan olsana'' şeklindeki tezahüratları dikkati çekerken, teknik direktör Mustafa Denizli'nin ''Devre arası kadroyu 22'ye indireceğim'' diyerek yönetime Tabata'yı istemediğini söylediği öğrenildi..
Tabata'ta şimdilik Eskişehirspor talip olurken, Kırmızı-Siyahlı Kulübün teknik patronu Rıza Çalımbay, Brezilyalı futbolcuyu ''Bedelsiz olarak'' 6 aylığına kiralayabileceklerini söyledi.. Tabata'nın Batuhan'la birlikte devre arasında Eskişehirspor'a kiralanma olayına Beşiktaş yönetimin de sıcak baktığı ifade edildi..

Kaynak : MedyaBJK - 8 milyon euroya geldi bedavaya gidiyor
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla