Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2010, 23:18   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sadece 5 TL için abisini öldürdü

Abisinden 5 TL istedi alamayınca, bıçakladı. O kadar sinirlendi ki hırsını alamayınca bu kez de balkondan attı!
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde çatı ustası olarak çalışan ve iş yapamadığı için bir süredir maddi sıkıntı yaşayan Muhammet Deveci, kendisine 5 TL vermeyen ağabeyini önce bıçakladı ardından da ikinci kattaki balkondan atarak öldürdü.

BIÇAKLADI, BALKONDAN ATTI

Olay Alanya'nın Çıplaklı Beldesi'nde meydana geldi. Çatı ustası Muhammet Deveci (33), kendisiyle aynı işi yapan ağabeyi Veli Deveci'nin (35) evine gitti ve önceden yaptıkları bir işten dolayı aralarında alacak meselesi bulunduğu ileri sürülen iki kardeş arasında tartışma çıktı. İddialara göre, hiç parasının olmadığını belirterek ağabeyinden 5 TL isteyen ancak olumsuz yanıt alan Muhammet Deveci, tartışma kavgaya dönüşünce ikinci kattaki evin balkon kapısında ağabeyini bıçakladı. Yaralanan Veli Deveci, sonra da kardeşinin kendisini itmesi üzerine balkondan yere çakıldı. Hastaneye kaldırılan Veli Deveci kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

'5 TL YÜZÜNDEN TARTIŞTIK'

Olay yerinden kaçan Muhammet Deveci, Konya'nın Güneysınır İlçesi girişinde yol kontrolü yapan polis tarafından yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra Alanya'ya getirilen zanlıya, jandarma tarafından olay yerinde tatbikat yaptırıldı. Nöbetçi savcının da katıldığı tatbikatta ağabeyi ile 5 TL yüzünden tartıştıklarını anlatan zanlı, "Ağabeyimden 5 TL borç istedim, vermeyince sinirlendim. Önce küfürleştik ardından kavga etmeye başladık. Bu sırada balkona çıktık. Boğuşurken bıçağı karnına sapladım. Daha sonra korkuluklara yaslanan abim beni aşağı atmadan ben onu ittim ve balkondan düştü. Panik içerisinde olay yerinden kaçtım" dedi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Muhammet Deveci, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla