Beşiktaş`ın ligin ilk yarısındaki en golcü futbolcusu Bobo, Fransız takımlarının yakın takibinde olduğu haberlerine yanıt verdi.
Bobo, `Sezon başından bu yana teklif aldığım söyleniyor. Ama şu bana kadar sana gelen bir teklif yok. Zaten şu anda sadece Beşiktaş`a konsantre olmuş durumdayım. Bu takım için elimden geleni yapıp yine şampiyonluk yaşamak istiyorum` ifadeleriyle cevap verdi.
Akşam`ın haberine göre, Brezilyalı oyuncu, tek forvet oynamanın kendisin açısından hiçbir rahatsızlık vermediğini de vurgulayıp `Bu elbette Mustafa hocamızın tercihi. İlk yarıda bariz bir gol sorunu yaşadık. Ancak ikinci yarıyla beraber gol ve goller atarak Beşiktaş`a şampiyonluk yolunda önemli bir katkı yapacağıma inanıyorum` şeklinde konuştu. 5 PUANLIK FARK KAPANIR
Lider Fenerbahçe ile aralarında 5 puanlık bir farkın bulunduğuna da dikkat çeken golcü oyuncu, `Futbolda 5 puanlık fark bir şey değil. Biz takım olarak bu farkı rahatlıkla kapatacak güçteyiz. Yine takım olarak çok çalışıyoruz. Her şey ikinci yarıda çok daha iyi olacak` dedi. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Siyah-Beyazlı takımda önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Bobo, `Bu sezon iyi olduğumu düşünüyorum` diyerek sözlerini tamamladı. |