Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 11:04   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lakers Evinde Kral: 95-77

Click the image to open in full size.
NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks deplasmanda Los Angeles Lakers'a 95-77'lik skorla mağlup oldu.

Staples Center'da oynanan karşılaşmada temsilcimiz Ersan İlyasova mücadeleye ilk 5'te başlamasına rağmen vasat bir performans sergilerken, sahada kaldığı 16 dakikalık süre içerisinde 3 sayı, 3 ribaund, 1 asist, 1 top çalma ile oynadı. Mücadelede Milwaukee Bucks'ta benchten gelen isim Jodie Meeks 12 sayıi 5 ribaund, 2 asistlik performansı ile takımı adına sahanın en etkili isimlerinden olurken, bir diğer benchten gelen isim Hakim Warrick 14 sayı, 5 ribaund, 2 asistlik performansı ile skora katkıda bulunan bir diğer isim oldu. Son 3 maçından galibiyetle ayrılan Milwaukee Bucks'ın, bu sonucun ardından bu serisi de son bulmuş oldu.
Deplasmanda oynadığı son iki maçı kaybeden ev sahibi ekip Los Angeles Lakers'ta ise Andrew Bynum 17 sayı, 18 ribaundluk performansı ile galibiyette büyük rol oynarken, Kobe Bryant 12 sayı, 5 ribaund, 1 asist ve benchten gelen isim Shannon Brown 19 sayı, 4 ribaund, 3 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular. Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks sıradaki karşılaşmasını pazartesiyi salıya bağlayan gece deplasmanda Phoenix Suns ile oynarken, Los Angeles Lakers ise salıyı çarşambaya bağlayan gece deplasmanda San Antonio Spurs ile karşı karşıya gelecek.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla