Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 11:39   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kanoute ve Fabiano'suz Bu Kadar

Click the image to open in full size.
La Liga'da 17. hafta maçında Sevilla sahasında Racing Santander'i ağırladı. Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk takım Racing Santander 2-1'lik skorla kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Racing Santander 26. ve 38. dakikada Sergio Canales'in attığı gollerle devreyi 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda Sevilla 62. dakikada Romaric ile durumu 2-1'e getirdi. Maçın 58. dakikasında Sevilla'dan Escude'nin kafa vuruşu direkten döndü. Ev sahibi Sevilla başka gol üretemeyince, mücadele Racing Santander'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
Sevilla'da forvet oyuncuları Luis Fabiano ve Frederic Kanoute sakatlıklarından dolayı karşılaşmada forma giyemediler.
Bu sonucun ardından Racing Santander puanını 19'a yükseltirken; Sevilla 30 puanda kaldı.
La Liga'da bir sonraki hafta Sevilla, lider Barcelona deplasmanına konuk olurken, Racing Santander ise evinde Valladolid'i ağırlayacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla