Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 16:19   #1
Sükut
.::Huzur::.
 
Sükut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamburg'dan Beşiktaşa Övgü.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV`nin ``Eddy`` lakaplı teknik direktör yardımcısı Erdinç Sözer, Beşiktaş`ın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, geçen sezon yaşadığı şampiyonluğu hak ettiğini söyledi.

Antalya`nın Belek ilçesinde 8 gün süren hazırlık kampının ardından Hamburg`a dönen Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ``Beşiktaş ile Antalya`da `Tuttur.com Kupası`nın final maçını oynadık. Maç 0-0 bitmesine rağmen penaltılarla maçı 17-16 kazandık. Ancak Beşiktaş çok iyi bir takım, futbol sistemi çok iyi. Çok teknik ve büyük bir performansla oynuyorlar. Geçen yıl şampiyon olmuşlardı, bunu hak ettiklerini gösterdiler`` dedi.

Sözer ayrıca, Beşiktaşlı futbolculardan İbrahim Toraman ve Nihat`ı çok beğendiğini kaydetti.

-``KAMPTAN ÇOK MEMNUN KALDIK``-

Erdinç Sözer, Türkiye`de kamp yapma fikrinin de kendisinden geldiğini ve hazırlık kampından çok memnun kaldıklarını söyledi. Türkiye`de ikinci yarı için çok büyük bir enerji topladıklarını belirten Sözer, ``Hava, otel, koşullar, futbol sahası mükemmeldi. Alman futbolcularımız Türk mutfağının sadece döner ve lahmacundan oluşmadığını gördü. Hamburg takımı için bence Türkiye kapısı açılmış oldu. Oyuncularımız her şeyden çok memnun kaldı. Türkiye konusunda güzel anılarla Hamburg`a döndük`` şeklinde konuştu.

2009-2010 sezonunda Bundesliga`da şampiyonluğu almak istediklerini kaydeden Sözer, mücadele ettikleri UEFA Avrupa Ligi`nde de başarılı olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Hamburger SV takımının teknik direktörü Bruno Labbadia da ``Hamburger Abendblatt`` gazetesine yaptığı açıklamada, Belek`teki hazırlık kampının kendileri için oldukça verimli geçtiğini belirterek, ``İkinci yarı için temeli attık. Başarılı ve verimli bir eğitim kampı geçirdik`` dedi.
__________________
.






Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız.
O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!..



Evet !


Sükut Ofline   Alıntı ile Cevapla