Denizli için herşey söylenebilir ama asla yalancı denemez hiçbir lafını esirgemeden dobra dobra konuşan bir insan aklındaki her fikri büyük özgüvenle belirtir. Burda sölediğine de inanıyorum ben zaten hepimizin tahmin ettiği üzere Batuhan oldukça dsiplinsiz ve daha bu yaşında ben oldum kaprisleriyle kendini bitirme yolunda ilerleyen bir oyuncu. Zaten en tehlikelisi de budur futbol çalışma dsiplin ve zeka işidir. Ses gibi bi yetenek değildir bi noktaya getirip orda bırakamazsınız sürekli kendinizi geliştirmelisiniz şartları zorlamalısınız Batuhan gibi aman benim geçmişim iyi artık kılımı kıpırdatmam form tutmak için uygun fiziksel özelliklere gelmek için sonra da hocama kaprisimi atar seyirciye oynarım tarzında takılırsanız ne BJK da ne de üst düzey herhangi bir takımda yer bulmanız çok zordur. Batuhan akıllı davranırsa hala bu mücadeleyi kazanabilir Denizli asla genç düşmanı bir hoca değil hatta tam tersi gençleri tam olarak hazır olmadan oynatmayarak onlara iyilik yapıyor. Batuhan şu haliyle çıkıp kendini rezil etse aman o bizim evladımız hiç bişe demeyiz diyen insanlar üstüste kötü performanslarla seslerini gene yükseltmeye başlayacaklar bundan eminim. Batuhan ın önündeki engel Denizli den çok kendisidir. |