Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2010, 12:57   #85
Bjk-Deniz

Bjk-Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Beşiktaş`ın 31 Ocak`ta yapılacak genel kurulu öncesinde listesine aldığı Adanalı işadamı Serdar Adalı ile Çukurova`da şov yapan Yıldırım Demirören, Adana Seyhan Oteli`nde delegelerle bir araya gelip, yemek yedi.

Adana, İskenderun, Ceyhan, Çukurova Beşiktaşlılar Dernek Başkanlarının, Mersin`de ise üyelerin çoğunluğunun desteğini alan Demirören, Murat Aksu`nun, Balıkesir`deki `Şımarık zengin çocuk` benzetmesiyle ilgili, "Onun beyanatlarına cevap vermeyeceğim. Kararı 31 Ocak`ta genel kurul verecektir" dedi. Bu konuşmaları dinleyen Revna Demirören`in, eşine `Cevap ver artık ona` diyerek Aksu`nun söylemlerine tepki gösterdi. Ancak Demirören, cevap vermemekte direndi.

"KAZANAN BEŞİKTAŞ OLACAK"

Çukurovalı Dernek Başkanlarının destek açıklamaları ile neşelenen Demirören, kürsüye çıkarak, "Bana desteklerini açıklayan başkanlara teşekkür ediyorum. Çünkü tek gerçek var kazanan Beşiktaş olacak. Benim tek ricam seçim süreci Beşiktaş`a yakışır şekilde olsun. Beşiktaş`ın değerini düşürmeden, başkanlara hakaret etmeden bu seçim süreci biter. Çünkü bizim tek amacımız, siyah beyaz renkler ve Beşiktaş.

"SİYASET GİREMEZ"

Demirören kongre üyeleri ile basına kapalı yaptığı sohbet toplantısında şunları söyledi:

"Beşiktaş siyaset üzerinde bir takımdır. Beşiktaş`a siyaset giremez. Hiçbir taraftar Beşiktaş Başkanına küfür edemez. Seçilsem de, seçilmesem de küfür olayını bitireceğim. Tabata büyük futbolcu, sonuna kadar onun arkasındayım." (Dha)

Eski Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Murat Aksu`nun listesindeki isimleri ve programını yeterli bulmadığı için kendisiyle seçime girmeme kararı aldığını söyledi.

Radyospor`da Özgür Sancar`la Haber Özel Programı`nda açıklama yapan Erdoğan, derneklerin hangi adaya oy vereceği konusunda ortak alınmış kesin bir kararın olmadığını, ancak eğilimin Yıldırım Demirören`den yana olduğunu söyledi.

Levent Erdoğan, Murat Aksu`yu eleştirerek "Kendisi 2. başkandı o zaman neden söylemedi. O zaman sesini çıkarmadı. Seçime gidilirken konuşuyor. Bu doğru değil. Ben yanlışları, yönetimdeyken de söyledim. Aksu`nun da bunları açıklaması gerekirdi" dedi.

DERNEKLERİN EĞİLİMİ DEMİRÖREN`DEN YANA

Beşiktaş Dernekleri`yle seçime yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Murat Aksu`yla çalışma imkânımızın bulunmadığına karar verdik.

Şu anda derneklerini hepsi ortak bir karar vermiş değil, ama pek çok derneğin Yıldırım Demirören`i destekleme eğiliminde olduğunu görüyoruz.

AKSU NEDEN YÖNETİCİYKEN YANLIŞLARI SÖYLEMEDİ?

Ben yönetimdeyken yanlış gördüklerimi eleştirdim. Bugün görüyorum ki başkan adayı olan Murat Aksu, ikinci başkanken konuşmadı, bugün yanlışlar yapıldı diye konuşuyor.

Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak Murat Aksu`nun bugün yanlış olarak değerlendirdiği icraatların, yanlışlığını yöneticiyken de söylemesi gerektiğine inanıyorum. Kendisi 2. başkandı o zaman neden söylemedi. O zaman sesini çıkarmadı. Seçime gidilirken konuşuyor. Bu doğru değil. Ben yanlışları, yönetimdeyken de söyledim. Aksu`nun da bunları açıklaması gerekirdi. Yanlışları söylemek yönetimi yıpratmak anlamına gelmiyor.

Bunları biriktirip, seçim zamanında söylemek ne kadar doğru?

Ben yönetimdeyken yapılan yanlışlardan sorumluyum. Aynı şekilde Murat Aksu da sorumlu. Bunu bilerek hareket etmesi gerekiyor.

Ulan L.E. sende ne bicim Besiktaslisin..daha iki ay önce demiröne saydiriyordun simdide yine yalaka gibi geri dönüyorsun..hepiniz seref yoksunuz..yol alin Besiktastan elerine cekin..

ah ah hic kimseye inanamak lazim..kimse Besiktasi düsünmüyor ki..