Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2010, 13:45   #14
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence Batuhan ın iyi bir teknik direktörden ziyade iyi bir psikoloğa ya da daha doğrusu psikolojik bir gelişim sürecine ihtiyacı var. Fiziksel olarak kendini geliştirmemesi dsiplinsizliği falan bunlar zamanla aşılabilir belki iyi bir teknik direktörle ama Batuhan ın tekrar üstüne basarak söylüyorum ben oldum tavrı üzerinden alınmazsa çoktan Sergen in girdiği yola girdi ve bu yoldan öyle Luce falan tarzı hocalar bile kolay çıkaramaz artık futbolun profesyonel sınırları aşılıyor çünkü bu noktada. İnsani bir analiz gerekiyor ki inanın bunu M.Denizli çok çok iyi yapabilecek kapasitede tecrübeye sahip. Batuhan la belki özel bir zıtlaşma durumu da olabilir onu bilemeyeceğim ama Batuhan önceden de bu tarz tavırlara yatkın olduğunu göstermişti. Dediğim sorunları aşamazsa Batuhan küçük takımların büyük golcüsü olma kalıbından asla çıkamaz.
Batuhanin kime ihtiyaci oldugundan daha onemlisi su:Koca BJK 18 yasinda bir cocugu adam edip yola sokamiyorsa,bunun icin tum birimler yetersiz kaliyorsa bunun uzerinde durulmasi gerekir.Bu daha cocuk.Yasindan ziyade konusmalari,hareketleri bunu gosteriyor.Bir cocuga mukayyet olamayacaklar sonra takimi,kulubu yonetecekler.
Ben olsam yapacagim su olur:1,5 sene bu cocugun uzerinde durur gelismesini saglar ve siki bir disiplin uygularim.Daha sonra yildizi parlayinca satarim.Bu tarz yeteneklerden hicbirsey kazanmadan vazgecmek cozum degil.Madem uzun vadede adam olmaz fikri benimsenmis kisa vadede para kazanmaya bakilsin.