Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Batuhanin kime ihtiyaci oldugundan daha onemlisi su:Koca BJK 18 yasinda bir cocugu adam edip yola sokamiyorsa,bunun icin tum birimler yetersiz kaliyorsa bunun uzerinde durulmasi gerekir.Bu daha cocuk.Yasindan ziyade konusmalari,hareketleri bunu gosteriyor.Bir cocuga mukayyet olamayacaklar sonra takimi,kulubu yonetecekler.
Ben olsam yapacagim su olur:1,5 sene bu cocugun uzerinde durur gelismesini saglar ve siki bir disiplin uygularim.Daha sonra yildizi parlayinca satarim.Bu tarz yeteneklerden hicbirsey kazanmadan vazgecmek cozum degil.Madem uzun vadede adam olmaz fikri benimsenmis kisa vadede para kazanmaya bakilsin. |
Sevgili dostum ;önce şunu çok iyi tespit etmek gerekir..Beşiktaş altyapısı görevini yapmış ve Batuhanı üst yapıya yani A takım a teslim etmiştir..A takım ise çocuk islahevi değildir ve de M.Denizli de maymun terbiyecisi değildir..orası bireyler arası rekabetin tavan yaptığı,üstdüzey bir yarışmacı ekiptir..birelerarası rekabet te başarının birinci unsuru da bireyin kendi isteği ve arzusu ile göstereceği gelişmedir..Bu takım ,en üst düzey turnuvalarda mücadele etmektedir..acaba Batuhan ,bu turnuvalarda Türkiye ligi ve CL de oynamak için ne yapıyor..O düzeye geldiğinde hocası ;zamanında Tugay'a a,Bülent'e ve Serhat'a verdiği şansı ona da verirdi...Söylenenlere göre 1 dak. bile extra idman yapmayan bir adamdan bahsediyoruz.hep söylüyorum ,kaç Beşiktaş antrenmanına gittiniz de forma Batuhan'a verilmeli diyorsunuz..İstasyon test değerleri nedir,cooper test değerleri nedir,Laktat ölçümleri nedir.. biliyormusunuz..yok bilmiyorsunuz..maksat Denizli'ye sallamak olsun,araç da Batuhan olsun..bence Batuhan;Beşiktaşta forma mücadelesi yapmaktansa bir anadolu kulübünde banko oynamanın peşinde olan küçük beyinli bir antiprofosyoneldir..Bana Lucescu olsa oynatırdı demeyin..Okan Koç gibi dönemin en yetenekli oyuncusunu verdikte ne yaptı..Kendisinden başarı beklenen hiçbir yarışmacı hocadan şu ankinden fazla şans alamaz Batuhan..