Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2010, 16:10   #22
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bentolga´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dartheagleciğim, Holosko ilk yarı çoğunlukla sakattı zaten, o yüzden ilk yarı oynadığı 3-5 maçı kaale alma. Ben o yüzden geçen sezonlardaki istatistiği verdimMesela şunu düşün, geçen sene FB'ye 2-1 yenildiğimiz maçta Holosko'nun attığı golü...Bu adam sağlıklı olduğu sürece farklı işler yapacak, bunu göreceksin.

Nobre bu sene berbattır, forvet adam gol atar. 21 maç 1 gol, ben nefretimi kusmam da, kulübede oturturum daha iyi.

Nihat o kadar iyi değil, bunu göreceğiz.

İstikrarsızlık konusu zaten tüm takımlarımıza özgü, ona sonuna dek katılıyorum.
abi zaten ben de bu seneyi hesaba katmadan istatistik verdim sen son 2 sezon holoskonun istatistiği bu dedin ben de nobre nin son iki sezon böyle dedim. Ayrıca Nobre de belinden sakat biliyorsunuz Holosko oynadığı dönemlerde de çok kötüydü ilk yarı he diceksiniz sakattı o zaman Nobreye de böle bir bahane bulabiliriz ama değil ilk yarı takımın üstünde bi ölü toprağı vardı geçen seneki hiç bir oyuncumuz kendini bulamadı sonlara doğru açıldılar hazırlık maçlarında da iyi sinyaller verdiler. Tabi ki Holosko Nobreden çok daha iyi ve takımımızdaki en etkili oyuncu benim sölemek istediğim istatistiklerden çok oyuncunun istikrarı önemlidir çünkü her oyuncu belli dönemler üst düzey performans gösterip istatistikleri zirveye taşıyabilir. Holosko istikrar sağlarsa zaten bir dahaki sene onu takımımızda zor görürüz bizi de şampiyon yapar gider ama işte futbolcu olmanın bir özelliği de istikrar en önemli özelliği hatta.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla