Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2010, 08:57   #4
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her yenilgi sonrasında bu şekilde bu takımdan cacık olmaz şampiyon hiç olmaz vb. yorum ve konuları görmek artık iyice kabak tadı vermektedir.Takımın bugün kötü futbol oynamasına şaşırdım ancak eğer ramazanın yediği gollerde ki hataları yapmayıpta o skorun verdiği moral bozukluğu olmasaydı ve bugün bu futbola rağmen takım galip gelecek olsaydı böyle bir konu mevcut olurmuydu merak ediyorum.

Takıma gelecek olursak Tello ve Nihatın hazırlık maçlarında ki havasının olmaması orta sahada Fink'in yerine oynatılan Uğurun etkisizliği ve defansda hangi sebeple oynatılmadığını bilmediğim bir Sivoğun olmaması takımı gerçekten çok etkilemiş göründü. Zaten orta sahadan ileriye yeteri kadar destek gelmemesi ve forvetlerimizin becerilerinin olmadığını düşündüğümüzde bu mağlubiyet şaşırtıcı olmadı. Ama ne olursa olsun bu takım
şampiyonluğun en büyük favorilerinden biridir..
sivok antalya kampında sakatlandı hoca ligi düşünerek onu riske etmemiş olabilir.hadi sivok u geçtik. bu futbolla bank asya daki takımı bile yenemezsin bu ayrı konu!!! hala (ben hariç) nihat tello u.inceman dan birşeyler bekliyorsanız vayyyyyyyy bizim halimizeeeeeeee!!!!!!!!

Konu blackeaglecamaro1903 tarafından (13-01-2010 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir..
blackeaglecamaro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla