Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2010, 14:29   #5
alpler
Dişi Kartal

alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Darko: Pistons Beni Seçmemeliydi

Hakkında Avrupa'ya döneceği söylentileri dolaşan Darko Milicic, Slam dergisinin Amerika sayısına konuştu. Halen New York Knicks oyuncusu olan Darko Milicic, Detroit'in kendisini ikinci sırada seçerek hakkını boşa kullandığını ve bu sırayı Dwyane Wade ve Carmelo Anthony gibi inanılmaz oyuncuların hak ettiğini söyledi. Orlando'ya gitmeden önce Detroit'te sürekli yedek kaldığını hatırlatan Sırp oyuncu, bunun kariyerini çok olumsuz etkilediğini ve büyük olasılıkla bu sezon kendisinin Nba'deki son sezonu olacağını belirtti. "Bir ikinci sıra seçimi olarak neden hiç oynamadığımı anlayamıyorum. O zaman neden beni aldılar? Seçtiğiniz kişi anında oynayabilecek biri olmalı. Birini alıp sadece bench'te oturtmakla hem adamın zamanını hem de kendi seçim hakkınızı mahvedersiniz." diyen Milicic son olarak da Detroit'in üç yıl boyunca zamanını çaldığını söyledi. "Onlar(Detroit) bir oyuncuyu ve kendilerini ziyan ettiler. Sonsuza kadar şampiyon olacaklarını sandılar" diyerek konuşmasını bitirdi. Daha önce Nba'de herkesin yalancı olduğunu söyleyen Darko, artık Amerika'da mutlu olmadığını, zaten kimsenin de kendisini istemediğini söylemişti. Kariyeri boyunca Detroit, Orlando, Memphis formalarını giyen Milicic bu sezon New York Knicks'e katılmıştı.Sırp oyuncu bu sezon şimdiye kadar 2 sayı ve 2.5 ribaundla mücadele ediyordu.