Portland'ın sezon başında kadrosuna kattığı veteran point guard
Andre Miller, koçu
Nate McMillan'la olan tartışmalarına kulak asmıyor.
Sezon başında eski GM'si Ed Stefanski'nın Sixers'ta istememesi üzerine Portland'a gelen Andre Miller, takımında kalmak istediğini açıkladı. Basına adeta içini döken Miller, koç McMillan'la olan tartışmayı doğrularken bunun normal olduğunu söyledi.
"Bu tartışamalar her takımda oluyor. Her takım 82 maç oynuyor. Bilirsiniz bu zorlu bir süreç; tartışmalar, inişler-çıkışlar, iyi zamanlar-kötü zamanlar... Önemli olan bunlardan gerekli dersleri çıkarmak ve devam etmek"diyerek sözlerine devam eden veteran guard koçundan ve takım arkadaşlarından özür dilediğini de açıkladı.
Takas ihtimalini dahi konuştuklarını belirten Miller:"Bunun bir iş olduğunu biliyorum fakat ben buraya bir nedenden ötürü geldim, o da kazanmak. Sakatlıklar da dahil ne olursa olsun bu amacımızı gerçekleştireceğiz. Ben işler istedğim gibi gitmediği zaman pes eden bir oyuncu değilim. Benim amacım takıma katkı sağlamak. Bunun dışındakiler benim meselem değil. Kendimi bir profesyonel ve iyi huylu bir adam olarak görürüm ve bu organizasyon tam bana göre. Ben burda kalmak istiyorum."
Bu sezon yeni takımıyla 12 sayı ve 4.8 asist istatistikleri tutturan Andre Miller, zamanında Steve Nash ve Jason Kidd'in ardından oyun kurmak için oynayan ender guardlardan biri olarak gösteriliyordu.