Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2010, 14:55   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
M. Denizli Beşiktaş'ı Düşünmüyor!(Sergen YALÇIN)

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-1 yenildiği karşılaşma sonrası açtı ağzını, yumdu gözünü!..

Maç sonrası Ntvspor'daki yorumlarında siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'yi sert bir dille eleştiren Sergen Yalçın, "Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’ı düşündüğünü pek sanmıyorum" dedi.

İşte Yalçın'ın Beşiktaş-Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı yorum:

“SEYİRCİNİN PROTESTOSU TAKIM ETKİLEMİŞ OLABİLİR AMA...”

Oyunun geneline baktığınız zaman Beşiktaş takımının iyi bir hazırlık döneminden geçmediğini görüyoruz. Oyuna baktığınızda savunmasının her tarafında sayısız pozisyon vardı. Ben oynanan oyunu hiç beğenmedim. Formsuz oyunculara bu kadar şans verilmesini de anlamıyorum. Bu bir yanlıştır. Beşiktaş iyi sinyaller vermiyor bence ilk yarıya ve son oynadıklara maça bakarsanız. Herkes oyunun çözecek kilit adam gibi oynuyor sahada. Kasımpaşa’nın ne kadar rahat atak yaptığını izleyen herkes gördü. Seyircinin yapmış olduğu protesto da takımı etkilemiş olabilir ama bunlardan büyük bir takımın etkilenmemesi gerekir.

“GÜNÜ KURTARMAK İÇİN YAPILAN TRANSFERLERLE BİR YERE VARILAMAZ”

Oyuncularda bir boşvermişlik vardı. Daha lige yeni başlanırken bu kadar rahatlığı anlamak mümkün değil. Ligin ikinci yarısına hazır değil Beşiktaş. Kulübün uzun vadeli düşünmesi lazım. Günü kurtarmak için yapılan transferlerle hiçbir yere gidemezsiniz. Bu tecrübesizlik ve profesyonellik dışı hamleler Beşiktaş’ı hedeflerden uzaklaştırıyor. Son yapılan transferlerle de bunu görmüş olduk. Beşiktaş Camiası’nı hiç kimsenin bu kadar yanlış transferlerle maddi yükün altına sokmasına gerek yok.

“MUSTAFA DENİZLİ BEŞİKTAŞ’I DÜŞÜNMÜYOR”

Ben Mustafa Denizli’nin bu sıkıntılara çare olacak teknik direktör olacağını düşünmüyorum. Beşiktaş’ın uzun vadede düşünüp karar vermesi lazım. Mustafa Denizli’nin Beşiktaş’ı düşündüğünü pek sanmıyorum. Günü kurtarmak için ideal isim olabilir ama kalıcı başarı sağlanması çok zor. Ben Beşiktaş’ın başına işi bilenlerin geçmesini istiyorum. Bu anlayışla Beşiktaş’ın bir yerlere gelmesi çok zor. Beşiktaş savunma takımı oynayarak hiçbir yere gelemez.

“RAMAZAN ÖZCAN FİYASKO”

Bir de kaleci fiyaskosu var. Onu da söylemeden geçemem. Bu transferleri kim yapıyor gerçekten anlamıyorum. Bu kadar acemilik olmaz. Çok yanlış hamleler yapılıyor. Camianın bu konuyla ilgili ciddi bir şekilde düşünmesi lazım.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla