arkadasim eline diline saglik hala denizliyi savunan besiktaslilar var anlamiyorum , keske gecen seneyide ekleseydin ertugrul hocanin kurdugu ve ligte nagmalup takimin basina gecip ilk yariyi altinci bitirdigini sonra ilk 6 siradaki hicbir maci kazanamamiz tabi cincon maci haric o macida tekrar izleyin bizmi kazanmisiz onlarmi hediye etmis anlarsiniz, ama sonra sivasi olsun cinconu olsun trabzonu olsun ezikler olsun hepsi sanki anlasmis her hafta puanlari sacip bizi zorla sampiyon yaptilar , yemin ediyorum cevremde benden fanatik besiktasli yoktur herkeste beni besiktasli diye tanir herseyim siyah beyaz 3 yasindaki oglum besiktasi ezberledi marslarini biliyor siyah beyazdan baska giysi giymiyor ama inanin gecen seneki sampiyonluga zerre kadar sevinemedim ne futboldan zevk aldim , eskiden yenildikmi kimse benimle 3-4 gün konusmazdi cünkü patlamaya hazir bir bomba gibiydim ama simdi denizli geldi geleli her maci insallah kaybederizde su adam istifa eder diye bekliyorum ama her maci kaybediyoruz yinede basimizda Allah belasini versin baskada hicbirsey demiyorum, ama denizliye laf dedirtmiyorlar bu forumda, denizliin hala iyi hoca oldugunu 3 büyük takimi sampiyon yapmis diye idda edenler var, ertugrul hocayi liverpooldan 8 yedik diye elestirenler denizlinin milli takimla yedigi 8 i yada almanyada 2 ligteki takimi bile küme düsürdügü ve iranlarda sürünüp kovuldugunu kimse konusmuyor buralarda, tekrardan ellerine agzina saglik kardesim..bu arada hücum futbolunu denizli türkiyeye getirmis lafini duydummu oramla buramla gülüyorum oynattgi futbol ve kurdugu 8 defansif futbolcu agrlikli kadrolardan belli oluyor, bence dünyanin en korkak teknik direktörü mustafa denizlidir herkeslede tartisirim bunu hemde delil lerle.
!!!!!!!!!!!! YETER MUSTAFA DENIZLI YETERRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!
Konu ferres tarafından (13-01-2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir..
|