Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 11:51   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Suns Yine Kayıp

Conseco Fieldhouse'da ligin zayıf ekiplerinden Indiana Pacers'in konuğu olan Phoenix Suns, rakibinin ikinci yarıdaki etkili oyununa karşılık veremeyip, karşılaşmadan 122-114 mağlup ayrıldı.
Özellikle son maçlarında sergilediği inişli çıkışlı grafikle, hemen her maçında sürpriz sonuçlara imza atan Phoenix Suns, bu sabaha karşı oynanan ve bir ara farkı 24 sayıya kadar çıkardığı karşılaşmada, Indiana Pacers'a yenilerek sevenlerini yine üzdü.
Maça çok etkili başlayaran, ilk çeyreği 35-24, devreyi de 68-52 önde kapatan Suns, ikinci yarıda rakibinden tam 70 sayı yiyerek salondan 8 sayı farkla yenik ayrıldı.
Ev sahibi Indiana Pacers adına geceye damgasını vuran isim, attığı 33 sayı ve aldığı 8 ribaunt ile Danny Granger olurken, Mike Dunleavy kenardan gelerek Suns potalarına tam 30 sayı bıraktı. Earl Watson 14 sayı-9 asist ile, Roy Hibbert ise 14 sayı-8 ribaunt ile takımının galibiyetinde rol alan diğer isimler oldu.Pacers'ın karşılaşma boyunca 42 kez serbest atış çizgisine gidip buradan 36 sayı çıkarması ilginç bir istatistik olarak notlara geçti.
Konuk ekip Phoenix Suns adına Steve Nash 20 sayı-9 asist, Amare Stoudemire ise 21 sayı ile mücadele etti.Ancak ikilinin bu performansları galibiyet için yeterli olmadı.
Brandon Rush haricinde karşılaşmada forma giyen 21 oyuncu da skor üretirken, ilk çeyreğin sonlarına doğru Earl Watson'ın dirseği, suratına gelen Nash'in dudağı patladı, ancak kısa bir tedavinin ardından yıldız oyuncu maça devam etti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla