Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 12:04   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'a Tarihi Darbe: 1-2

Click the image to open in full size.
Ada'nın en prestijli mücadelesi olan İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 3.tur (tekrar) mücadelesinde Liverpool Anfield Road'da Championship ekibi Reading'e 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti.
45'te Bertrand'ın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 geriye düşen Reading bitime saniyeler kala Sigurdsson'un penaltı golüyle durumu 1-1 yaparken, 100. dakikada Long'un kaydettiği gol konuk ekibe tarihi bir galibiyeti getirdi.
Kupada Manchester United'da alt lig ekibi Leeds United'a Old Trafford'da 1-0 mağlup olarak elenmişti. Kupa tarihinde Liverpool ve M.United'ın ikisinin birden 4.turu göremeyişi 1959'dan beri ilk kez yaşanıyor.
Liverpool adına bu maçta diri Reading karşısında kaderi belirleyen isim ise Yossi Benayoun oldu. İsrailli futbolcu uzatma dakikalarında Reading 2-1 öndeyken inanılmaz bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
Gözler bu yenilgiden sonra yine Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez'e çevrildi. Ligde lider Chelsea'nin 12 puan gerisine düşen, Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden Lig Kupası ve FA Kupası'ndan elenen Liverpool'da Benitez'in istifa veya görevden alınma dışında başka şansı kalmadığı konusunda spekülasyonlar alevleniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla