Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 12:17   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mourinho Olay Yaratabilir

Inter teknik direktörü Jose Mourinho İtalya semalarına sürpriz bir ismi getirmek istiyor; Liverpool'un 29 yaşındaki altın çocuğu Steven Gerrard.
Saygın gazetelerden Independent'in İrlanda edisyonunda yer alan habere göre Inter Milan Liverpool'a yıldız orta saha oyuncusu için 44 milyon avro civarında bir rakam önerecek.
İtalyan menajer Claduio Pasqualin gazeteye yaptığı açıklamada bu yaz transfer sezonunda çok önemli sürprizlerin olabileceğine dikkat çekerken Portekizli kurt teknik adam Jose Mourinho'nun sürpriz girişimler içinde olduğunu söyledi.
Liverpool'un İspanyol çalıştırıcısı Rafael Benitez ise geçtiğimiz hafta takımın sezonu ilk dört içinde tamamlayamaması ve Şampiyonlar Ligi vizesi alamaması durumunda Fernando Torres ve Steven Gerrard gibi isimlerin satışının gerçekleşebileceğinin sinyallerini vermişti.
Pasqualin, Gerrard'ın transferi için Inter'in ekonomik olarak da bir takım hazırlıklar yaptığını doğrularken, Liverpool'un ekonomik durumunun bu transfere olanak sağlaması sebebiyle İtalyan devinin bu atağı yapacağını ifade etti. Liverpool'un kalbi olarak nitelendirilen Steven Gerrard'a yapılacak bu teklif karşısında yaz döneminde kırmızıların cevabı ne olacak, merak konusu. Öte yandan Inter çalıştırıcısı Jose Mourinho 2005 yılında Chelsea'nin başındayken de sansasyonel bir teklifle Liverpool'dan Steven Gerrard'ı istediği biliniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla