Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 23:15   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ruhumuz Yeter mi (?)

Nice pankartlar vardır ki! Hafızalarda yer eder ve silinmez. Silmek isteseniz de silinmez. Bu silinmeyecek pankartardan bir tanesi de “Ruhumuz Yeter” pankartı idi.

Hani şu Fenerbahçe maçında sahaya çıkan futbolcularımızın ellerinde gurur ile taşıdıkları pankart. Hani o maç sonnuda alınan galibiyette bence büyük payı olan RUHUN TEMSİLCİSİ pankart.

Birkaç gündür sitemizde bu pankartın kapalı tribündeki yerinin siyah renge boyanması ile ilgili haberler çıkıyor ve sonunda neden siyah renge boyandığına dair bir açıklama geldi.
Bu açıklamaya kim inanır? Sorusunun cevabı herhalde Kadir İnanır olabilir. Aslında buna o bile inanmaz hatta üstüne üstlük o meşhur repliği yapar “Susun ulen!!!!!”


Kongre yaklaştıkça yönetim tandemli öyle şeyler yaşıyoruz ki! Akıllara zarar. Tek düşüncem bunlara da alışırmıyız (Allah Korusun!)
Tuz ruhu değil ki bu beyler bu takımı ölümüne seven ve yağmur çamur demeden destekleyen, onunla var olan ve onunla ölecek olan bir ruh.
Staddan sorumlu müdür veya yönetici her kimse madem orayı boyattınız ve gerekçeniz vardı peki neden tekrar oraya bir pankart tekrar yaptırılmaz? Bunun için paranız mı yoktu? Vaktiniz mi yoktu?

Yapmayın beyler!
Kimse Sabır taşı Hz. Eyüp değil!

Şimdiye kadar hep verdiği tepkilerle alkışlanmış ve takdir görmüş bir taraftar grubuna sahipsiniz. Bu potansiyel gücü neden inatla kendinizden uzaklaştırmak istiyorsunuz? Neden illa ki hep tepki alacak hareketler yapıyorsunuz?
Hatalarınızdan zincir yapsanız Bizanslıların Haliç’e gerdiği zincir gibi bir zincir çıkar ortaya ama unutmayalım gemileri karadan yürütmüş bir zekaya sahip torunların çoğunluğunun bir arada bulunduğu bir taraftar kitlesine sahipsiniz.

Bu işin sorumluları kim ise derhal yaptıkları hatayı ortadan kaldırmalı ve birileri inatla bu işin takipçisi olmalı.

MEHMET EYÜP YADIMCI / HABER1903
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla