Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2010, 11:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süper Çocuk Twente'ye

Click the image to open in full size.
Arsenal'in 1992 doğumlu futbol dünyasına heyecan katan yeteneği Jack Wilshere'in sezonun ikinci yarısında başka bir kulüpte kiralık olarak forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Wilshere'e kiralık olarak da olsa talip olan son kulüp ise Hollanda temsilcisi FC Twente oldu.
Hollanda kulübünde başkan Joop Munsterman Wilshere transferini bu hafta bitirmeyi umduklarını söylerken takımın bir dönem İngiltere Milli Takımı'nı da çalıştıran teknik adam Steve McClaren de aynı inanç içinde.
Arsenal menajeri Arsene Wenger'in daha fazla oynaması ve tecrübe kazanması gerekiğini her fırsatta dile getirdiği Wilshere için Burnley ile görüşmeler yapılmıştı. Teknik adam Owen Coyle'nin Burnley'den Bolton'a geçmesiyle bu görüşmeler askıda kalırken Fransız teknik adam Arsene Wenger'in ilk tercihi genç yıldızını bir başka Ada kulübüne kiralamak.
Yeni yeni futbol dünyasında taraftarların önüne çıkan Wilshere'i sıkı bir takibe alan isimlerden biri de İngiltere Milli Takımı teknik direktörü Fabio Capello. Deneyimli çalıştırıcı Wilshere'i U21 takımına dahil ederken kendini geliştirmesi yönündeki düşüncelerini daha önce ortaya koymuştu. Eylül 2008'de Blackburn maçında ilk kez 16 yıl 256 günlükken Arsenal formasını sırtına geçiren ve kulüp tarihinde ligde forma giyen en genç futbolcu olan Wilshere için Wenger'in ofansif Hollanda futbolunda pişmesi için Twente'ye onay çıkacağı öne sürülüyor. Arsenal'de 19 numaralı formayı giyen Jack Wilshere ofansif orta saha olarak görev yapıyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla