Knicks'in hayalet korkusu | | Gün geçmiyor ki NBA'de ilginç bir olay ortaya çıkmasın. Washington Wizards'ta patlayan silah skandalının ardından bu sefer de New York Times'ın haberine göre, Knicks'teki bazı oyuncular Oklahoma deplasmanında kaldıkları otelde hayalet korkusu nedeniyle uykusuz kalınca takımlarının 106-88'lik mağlubiyetine engel olamadılar. New York Knicks'in Oklahoma'da kaldığı The Skirvin Hilton Oteli'nin, uzun yıllardır hayaletseverlerin uğrak yeri olduğu ifade edilirken, rivayete göre 1930'lu yıllarda bir kadın bebeğiyle birlikte şimdi otel olan binanın en üst katından atlayıp intihar etmiş. Basketbolculardan Eddy Curry, 'Sadece 2 saat uyuyabildim. İntihar olayının şimdiki 10. katta olduğunu söylediler ve o katta sadece ben kalıyordum. Kesinlikle o otelde hayaletlerin olduğuna inanıyorum' dedi. SİLAH DÜŞKÜNÜ ARENAS
NBA'deki silah skandalının baş aktörü olan ve süresiz takımdan uzaklaştırılan Washington Wizards'ın tecrübeli yıldızı Gilbert Arenas'ın korkunç bir silah koleksiyonuna sahip olduğu ortaya çıktı. 100'ün üstünde ruhsatlı silahı bulunduğu belirtilen Arenas'ın basketbol kariyeri, polisin yürüttüğü soruşturmanın tamamlanmasının ardından netlik kazanacak. |