Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2010, 20:26   #4
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş`ta gidecek mi kalacak mı? Sakat mı değil mi? sorularının merkezindeki isim Matthias Delgado Radyospor`a konuştu. Radyospor`da yayınlanan Özgür Sancar`la "Haber Özel" programına açıklamalarda bulunan Arjantinli futbolcu çarpıcı ifadeler kullandı.

YARIN GELİYORUM

Matthias Delgado yarın saat 4-4.5 civarı Türkiye`ye geleceğini söyleyerek sözlerine başlarken, "Yönetimden izin almıştım ve tedavimi yaptırdım. Şu an havaalanına doğru gidiyorum. Yarın İstanbul`da olacağım." dedi.

Sakatlığıyla ilgili ise Arjantinli futbolcu şöyle konuştu, "Şu anda çok iyiyim. Tedavim çok iyi geçti ve şu anda çok çok iyi hissediyorum. Bir an önce İnönü Stadı`nda Beşiktaş taraftarının karşısına çıkmak istiyorum." dedi.

BEŞİKTAŞ`A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Beşiktaş`ta tekrar oynayacak mı sorusuna ise Delgado şu cevabı verdi, "Bana tedavim için bu izni verdiği için Beşiktaş`a çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar oynamak için çok çalışıyorum. Altı aydan beri de sakatlıktan kurtulmak için çok çalıştım. En çok istediğim şey Beşiktaş taraftarıyla yeniden buluşmaktır.

BEN BURAYA İZİNLİ GELDİM

Sakatlığı süresince bir sürü yalan şeyler söylendiğini belirten Delgado, " Benim takımla çok iyi bir ilişkim var, ancak Arjantin`e izinsiz geldiğim söyleniyor. Böyle bir şey yok. Buraya kulübün izniyle geldim. Zaten durumumla ilgili olarak da sık sık Mustafa Denizli`yle konuşuyorum. O da ben de takım için her zaman en iyi şeyleri istiyoruz. Onun için buraya geldim. İzin vermeseydi gelmezdim." dedi.

MUSTAFA DENİZLİ`YLE ARAMDA ÇOK İYİ BİR İLİŞKİ VAR

Mustafa Denizli`yle tartışma yaşadığı şeklindeki iddiaların hatırlatılması üzerine Matthias Delgado, "Böyle bir şey yok. Mustafa Denizli`yle aramızda çok iyi bir ilişki var. Sakatlandığım ilk günden beri yanımdaydı ve bana destek verdi. Ben de bundan dolayı ona teşekkür etti. Benim oynamamı büyük ihtimalle çok istiyor ve bu yüzden farklı bir şey söylemiştir. Ama bana kesinlikle çok destek verdi. Onun için Mustafa Denizli`ye çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

ONLARA OYNAMAK İSTEDİĞİMİ GÖSTERECEĞİM

"Askıya alınan sözleşmen yönetim tarafından yeniden devreye sokulacak mı?" sorusunu ise Arjantinli oyuncu şöyle cevaplandırdı, "Bütün yaptığım şey tekrar oynamak içindi. Bunun için de bana izin verdiler. Öyle olmasaydı ilişkimiz farklı olurdu. Onlara yeniden oynamak istediğimi göstermek için çok çalıştım. Bu yüzden her gün antrenman yaptım. Yönetim de benim oynamak istediğimi biliyor."

KENDİM, BAŞKAN, TEKNİK DİREKTÖR VE TARAFTAR İÇİN KENDİMİ GÖSTERECEĞİM

Delgado Barcelona`daki doktoru Ramon Cugat Bartelemeu`nun "Matthias niye sahalara hala dönmedi merak ediyorum" şeklindeki açıklamalarını da değerlendirirken, "Burada kaldım çünkü onlar da tam olarak iyileşmediğimi gördüler. Küçük bir aksaklık oldu, bunu onlar da gördüler. Şimdi tek istediğim şey tekrar Türkiye`ye gelmek ve kendimi sahada göstermek. Bunu hem kendim, hem başkan, hem teknik direktör hem de taraftar için istiyorum.

TARAFTARI ÇOZ ÖZLEDİM

Beşiktaş taraftarını da çok özlediğini söyleyen Delgado, "Ben onları çok özlüyorum. Sakatlığım sonrası benim aleyhime en küçük bir söz söylemediler. Bu yüzden çok çok mutluyum. Taraftarlardan gurur duyuyorum. Tekrar gelmeyi ve onları tekrar görmeyi kalpten istiyorum." şeklinde sözlerini bitirdi.


Radyospor
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla