Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 13:25   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şampiyonluk İçin Üç Aday

Click the image to open in full size.
Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini yaptığı açıklamada rekor ücrete transfer edilen Robinho'nun kadrodaki yerinin garanti olmadığını söyledi.
Mancini yaptığı açıklamada, "Bir oyuncuya ne kadar para ödediğiniz önemli değil. Önemli olan oyuncunun iyi çalışması ve iyi oynaması. Middlesbrough maçından önce kasları ile ilgili problemi vardı ve iki, üç gün antrenman yapmamıştı ama cumartesi günü oynaması mümkün. Atak oyuncuları için üzgünüm çünkü beş, altı tane iyi oyuncum var ve hangisinin kenarda oturacağına karar vermeliyim" ifadelerini kullandı.
Son zamanlardaki en önemli ve formda forvet oyuncusu Carlos Tevez hakkında da konuşan Mancini, "Onun üç kere gol atmasının her zaman mümkün olmayacağını biliyorum ama iyi oynamaya ve bütün takımla iyi oynamaya devam etmeli" şeklinde konuştu. Takımın başına geçtiğinden beri başarılı sonuçlar alan tecrübeli teknik adam açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "İki ay önce aynı oyuncular 8 maç ard arda berabere kalmışlardı. Futbol tuhaf bir oyun olabilir. Manchester City iyi bir takım. Bazen iyi oynuyoruz, diğer durumlarda oynamıyoruz. Temel şey bizim her zaman iyi bir mantalite göstermemiz. Benim kafamda şampiyon olacabilecek takımlar Chelsea, Manchester United ve Arsenal. Futbol tuhaf bir şey olarabilir ve bazı şeyler 2 ay içinde değişebilir. Geride olan diğer takımlar var. Hiçbir şey tamamen imkansız değil ama benim fikrime göre şampiyonluk bu üç takım arasında."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla