Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 16:37   #14
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
blackeaglecamaro1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
doğru kasımpaşa maçını tv de seyrettim. iş saatlerim o maça gitmeme müsade etmedi. emin ol vaktim olsaydı uçakla o maça gelirdim. üniv. ilk gittiğimden beri kombine kartım var yaklaşık 12 yıldan beri. bırakında 1-2 maçı tribünden seyretmeyeyim!!!!!!!!zamanım ve imkanım oldukça avrupa veya yurtiçi farketmez tüm deplasmanlarada gitmeye çalışırım. bilgine sunarım!! acaba burada kaç kişi deplasmanlara gitmiş? ben hiçbiryerde kulüp başkanına bu kadar yüklenildiğini görmedim!! bir söz vardır gelen gideni aratırmış bunuda unutmayalımm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senin kaç senedir kombinen var hangi deplasmanlara geliyorsun beni ilgilendirmiyor beni benim bulunduğum tribündeki arkadaşlarımı ve beni kınaman ilgilendiriyor. Senin deplasmanlar dahil olmak üzere maçlara gidip gelmen saçmalaman anlamına gelmiyor. Tv'den seyrettiğin bir maçta tribünlerin neyi protesto ettiğini bilmeden eleştiriyorsun. Sonrada ben şu deplasmana gidiyorum bu kadar sene kombinem var diyorsun bunlara benim cevabım BANANE olur. Sen Tv'den izlediğin maçlar için bundan sonra önce bir sor protesto oldumu olduysa kimlere oldu sonra eleştir bence.

Sen bu kadar yüklenmek istemiyorsan protestonu etme kardeşim kimse zorlanmıyor Beşiktaş'lı adam geleceğinin elinden alındığının farkında olduğundan yeter diye bağarıyor ama sen ve senin gibiler hala siyasi gördüğünüzden olayları gelen gideni aratır mantığı ileri sürüyorsun. Dostum emin ol sen de bende geçsek o koltuğa bu kadar kötü yönetemeyiz.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla