Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 00:18   #12
arshimedes
 
arshimedes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Serdar Bilgili mükemmel bir başkan, yada futboldan çok anlayan bir şahıs değildi kesinlikle onun da hataları olmuştur tabiki ama yönetim kadrosuyla beraber çok oturaklı, vizyon sahibi, gerçek anlamda yönetici vasıfları olan biriydi.. Bir defa Beşiktaş saygı duyulan bir kulüptü.. Herkes borç batağında yüzerken biz ekonomik olarak hiçbir problemi olmayan, iyi kötü stadını büyütmüş ve Beşiktaş tarihinin en iyi sezonunu gerçirecek bir takım yapmıştık.. Hiçbir kulübün akıl edemedği yada beceremediği bir halka arz yaptık.. Ekonomiden biraz anlayan birileri varsa çevrenizde bunu sorun Beşiktaş'ın borsaya açılma yönteminin (gelir ve giderleri ile beraber halka arz olması) ne kadar doğru bir şekilde yapıldığını diğer kulüplerin aslında şirketleri zarar ederken nasıl yıllardır gelirleri üzerinden hissedarlara temettü dağıtmak zorunda kaldığını görerek anlayabiliyoruz.. Ozaman da dünyaca yıldızlar gelmedi bu takıma ama sergen, nouma, ilhan, tümer, zago, giunti gibi önemli isimler geldi ve çok iyi bir takım ortaya çıktı.. Serdar Bilgili ve Hüsnü Gürelinin her konuşması içinde
beyin olan bir kafadan çıktığını açıkca gösteriyordu.. Kulübü o ekonomik krizde cebinde tek kuruş para çıkmak zorunda kalmadan adam gibi yönetti.. İşi ehline verdi.. Kendi sadece vizyon kattı.. Zaten yöneticilik de budur.. Ama malasef arkasında güçlü bir ailesi yoktu.. Ne kadar başarılı olursa olsun camiada ve tribünde güçlü değildi.. Herşey harika giderken Samsun maçıyla başlayan ve nasıl(neler) olduğunu hala anlamadığım Ergenekon gibi bir elin değmesiyle ortalık toz duman oldu.. 3 ayda adamı al aşağı ettiler.. O ünlü Samsun maçından bu yana tam 6 yıl geçti ve ben o günden beri sahada Beşiktaş diye bir takım hiç görmedim.. 6 yıldır rahat bir maç izlemedim.. Maç öncesinde bu maçı rahat alırız dediğim hiç olmadı.. 4-0 ,5-0 gibi skorlarımız hiç olmadı.. 3. sınıf takımlara karşı bile..
Velhasıl kongre ve Demirören başkan oldu.. Sonrası malum..
Karşılaştıracak hiçbir şey yok.. Tam bir rezalet, kepazelik.. Utanç kaynağı.. Kara leke..
Sayın Demirörenle ilgili söyleyebileceğim tek şey: 6 yıldır konuştuğu hiçbir şeyi verdiği hiçbir demeci anlamadım.. Bir dediğini anlayan yada bir söylediğinde derin bir mana içeren birşeyler bulan yada söylediklerini bir düşücenin ürünü olarak bulan varsa bana anlatsın lütfen.. Şimdi onu dinlememek için kanal değiştiriyorum çünkü utanıyorum..
Valla bu yazının üstüne söleyebileceğim hiç bir şey yok. Biz bu klubü şampiyonluklar için değil, pahalı transferler için değil, biz tu kulubü duruşu ve halkın takımı olduğu için sevdik. Gönlümüze adını kazıdık sırtımızda formamızı taşıdık. Ama gel görelimki bu istisna başkan inmedikten sonra daha çok çekeceğimiz var.
arshimedes Ofline   Alıntı ile Cevapla