Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 02:01   #13
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Denizli gitse başkası gelse bu takım en fazla gene 2 maç gider iflas eder. Kanat oyuncusu yok takımda diye kaç kere söledim forumda ortasahayı ne kadar sağlam tutsak da kanatlardan oyunu açmadıkça hiç bir varyasyon gösteremiyoruz bi de üstüne defans yapmayı da unuttuk ikinci yarı çok zor geçecek işimiz var.
Bazi goruslerine katilmasamda yazilarini begeniyorum.Icerigi saglam gorusler sunmaya calisiyorsun.
Katilmadigim goruslerinden biride Denizli konusu.Denizli gidecek Turk hoca gelecekse hic gitmesin.Bizim halihazirdaki hocalarimizin hicbirisi eldeki malzemeden en yuksek verimi almayi beceremiyor.Son mac icin Denizliyi sadece Boboyu gec cikardigi icin elestiririm.Ama genel olarak hatalari 1000i gecti.
Defans yapmayi unutmadik.Ferrari,Sivok,Ernst,Fink dortlusunden biri nezaman olmasa takim anormal pozisyonlar veriyor.Bu mactada bu 4lu sahada degildi.Iki Iboda BJKnin gobeginde oynamak icin yetersiz.
Kanatlar islese dahi gelen ortalari bitirecek,kaliteli santroforumuz yok.Ornek Diyarbakir maci.Bobo da , Nobre de bizim santroforumuz olmamali.Herkesin cok begendigi Bobo ya birtek Fransanin orta sira takimlari
talipse bu Bobonun ust duzey bir oyuncu olmadiginin kanitidir.
Kanatlarda oynamak zor istir.Kanatta calim atmak ortada calim atmaktan daha zordur.Kanatta dogru oynamak icin o bolgede ustuste oynamak gerekir.Bizim takimda kanatlarda oynayacak oyuncular cok.Ama sabir yok.Solda Telloyu,sagda Holoskoyu ustuste 5 mac oynatamadik.Tello kanat icin alinmis olmasina ragmen Denizli geldiginden beri net olarak sol acik oynamadi.Buda kendini bulamamasina sebep oldu.Holosko sakatligi oncesi Denizli doneminde hep sonradan denendi.Diger isimler icinde de ayni kanatta ust uste 2 mac oynayan oyuncumuz yok.

Simdi tum bunlari gormusken Denizliyi hala savunman tuhafima gidiyor.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla