Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 12:23   #1785
kartalim_
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hoca, Kasımpaşa maçının devre arasında da döktürmüş diyorlardı, oyuncularına fırçalar atmış falan, ama görüldü ki bunların hiçbiri işe yaramamış, hocayı kimse tınlamıyor çünkü!..Tek tek cümlelerini değinmek istemiyorum, ama Denizli bu konuşmaları yaparken karşısında duran gazeteci olsam,
"Bu futbolcular onlara ne kadar güvendiğimi biliyorlar ama galiba bu akşam unuttular. Yarın onlara bir daha hatırlatacağım"
sözünden sonra, hocam sadece bu akşam mi unuttular, Manisa, Kasımpaşa ve Belediye maçlarında bu takım futbol anlamında ne yaptı ?
"Futbolda bunlar her zaman var. Bazen yükselirsiniz, bazen de düşersiniz. Biz bugünlerde düşüşteyiz. Bu hafta bütün bunları değiştireceğiz"
Sözünden sonra da, Beşiktaş bu sene ne zaman yükselişe geçtiki, 8 maçlık galibiyet serisini diyorsanız gülerim, o galibiyetlerin nasıl geldiği ortada, futbol anlamında Beşiktaş'ın yükselişe geçtiği falan yok, 1-2 maç hariç hep aynı...
Denizli sözleriylen taraftarı kandırıyor, oyuncularda hocanın bu söylediklerine inanmıyorlar, hoca ben tek başıma şampiyonluğa inanıyorum diyor, yahu sen inansan ne olacak futbolcularını inandıramadıktan sonra diye sorarlar adama!..
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline