Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 13:05   #18
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazi goruslerine katilmasamda yazilarini begeniyorum.Icerigi saglam gorusler sunmaya calisiyorsun.
Katilmadigim goruslerinden biride Denizli konusu.Denizli gidecek Turk hoca gelecekse hic gitmesin.Bizim halihazirdaki hocalarimizin hicbirisi eldeki malzemeden en yuksek verimi almayi beceremiyor.Son mac icin Denizliyi sadece Boboyu gec cikardigi icin elestiririm.Ama genel olarak hatalari 1000i gecti.
Defans yapmayi unutmadik.Ferrari,Sivok,Ernst,Fink dortlusunden biri nezaman olmasa takim anormal pozisyonlar veriyor.Bu mactada bu 4lu sahada degildi.Iki Iboda BJKnin gobeginde oynamak icin yetersiz.
Kanatlar islese dahi gelen ortalari bitirecek,kaliteli santroforumuz yok.Ornek Diyarbakir maci.Bobo da , Nobre de bizim santroforumuz olmamali.Herkesin cok begendigi Bobo ya birtek Fransanin orta sira takimlari
talipse bu Bobonun ust duzey bir oyuncu olmadiginin kanitidir.
Kanatlarda oynamak zor istir.Kanatta calim atmak ortada calim atmaktan daha zordur.Kanatta dogru oynamak icin o bolgede ustuste oynamak gerekir.Bizim takimda kanatlarda oynayacak oyuncular cok.Ama sabir yok.Solda Telloyu,sagda Holoskoyu ustuste 5 mac oynatamadik.Tello kanat icin alinmis olmasina ragmen Denizli geldiginden beri net olarak sol acik oynamadi.Buda kendini bulamamasina sebep oldu.Holosko sakatligi oncesi Denizli doneminde hep sonradan denendi.Diger isimler icinde de ayni kanatta ust uste 2 mac oynayan oyuncumuz yok.

Simdi tum bunlari gormusken Denizliyi hala savunman tuhafima gidiyor.
Ya abicim benim tavrım aslında Denizli yi savunma tabanlı değil. Senin de sölediğin gibi zaten Denizli giderse gelecek T.Direktörün Türk olacağını ve onun da Denizli den iyi bir sonuç ortaya çıkaramayacağını biliyorum. Çünkü gerçekten çok kısıtlı olanaklarımız var. Aslında isim olarak bakıldığında yeterli gibi görünebilir ama ne tello ne nihat ne bobo ne holosko ne nobre ne tabata vs vs hiçbiri yeterli hücum gücünü sağlayamıyor. Kanatlarımız çalışsa forvetlerimiz ne kadar kötü olsa da gol çıkarabileceğimizi düşünüyorum karambollerden ama biz şut çekmekten başka bir varlık gösteremiyoruz sahada ki onu da iyi beceremiyoruz. Futbol kötü bari duran top diyoruz o zaten en zayıf yanımız takımda göya duran toplarda etkili bir dolu isim var ama hiç tehlike yaratamıyoruz bu da tamamen oyuncuların artık kendilerini ve oldukları yeri tanıyamamasından kaynaklanıyor. Yaklaşan bir seçim kaygısı kadroda oluşabilecek revizyon tehditi taraftarın baskısı futbolcu rahat oynayamıyor. Ve bu kafadaki futbolcularla da t.direktör değişikliği olsa da bir yere varmak çok zor. Ben denizli nin kalmasını mı istiyorum sence hayır ama devre arasında t.d. değiştirip sonra başarı beklemek çok anlamsız yukarda arkadaş demiş sezon başı hocayla başlamak yanlıştı diye ben de aynı görüşteyim m.denizli her zamanki mustafa denizli bildiğimiz tavırları alıştığımız sistemi süpriz kadroları dahi olma çabaları vs vs bunu bile bile sezon başı isyan etmedik şimdi devre arasında yollayalım diyoruz bu ne kazandırcak beşiktaşa ? Burda en büyük suçlu yönetimdir misilleme uğruna yaptıkları gereksiz transferler ve saçma sapan söylemlerle ayrıca denizli istememesine rağmen onu devam ettirmeleriyle bizi bu hale getirdiler. Ben kısaca şu an için bütün suçu denizliye yıkarak bu işten çıkamayacağımızı söylüyorum futbolcularımız gerçekten çok kötü durumda şu anda takım olarak değil taraftar da dahil klüp olarak iflas etme yolundayız herkes seçime odaklandı umarım sonu iyi olur.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla