Arkadaşlar ne oluyor adam zaten eniştem diye onu korumalıyım şeklinde bir yazı yazmamış önce okusaydınız gayet de ilginç şeylerden bahsetmiş biraz saldırmak yerine insanları dinlemeyi öğrenmemiz lazım Demirören i bu takımda istemiyorsak da akılcı bir muhalefet göstermeliyiz böyle bodoslama saldırmakla bir şey kazanılmaz. Arkadaş sadece işin insani yönünden Demirören i biraz savunmuş ki bu da gayet normal söylediklerinde bir sorun yok. Hatta kimsenin bilmediği değinmediği bir çok konuya da değinmiş adam. Onun dışında zaten sizin söylediğiniz borç batağına sürüklemesi yanlış ilişkileri yanlış söylemleri falan bunlardan hep bahsetmiş. Sadece transferler konusunda biraz yanlış gördüm çünkü sonuçta GS gidip biz futbolcu vermeyeceğiz diyen bir Man. City den elano yu alabiliyorsa demek ki yöneticiliğin de beceri gerektiren bir tarafları olmalı teklif yaptık gelmedi diye pes ederseniz heralde dünya yıldızı getiremezsiniz Carlos kaç senede geldi Türkiye ye biraz tuttuğunuzu bırakmadan koparmanız lazım yönetim tabii ki transfer konusunda suçludur orasına katılamadım yazının. |