Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 14:45   #19
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmişsin öncelikle kalemine sağlık.
Günümüze kadar gelen sorunlar iyice irdelendiğinde takımda Mustafa Denizlinin belki sezon başında ki isteksizliği kadrodaki istikrarın hem sakatlar hemde hocanın kafasında ne şekilde belirlediğini bilmediğimiz bir sisteme uymuyor olması ayrıca transferde özellikle hücuma yönelik transferlerin doğru bir şekilde yapılmamış olması ve bu oyuncuların hem çeşitli sebeplerden oluşan formsuzluğu hemde yeteri kadar şans bulamaması hemde alıştıkları mevkilerde oynatılmamasından kaynaklanan sorunlar eklendiğinde bu tablo ne yazıkki olağan gelmektedir. Birde kabul etmeliyiz ki taraftarıın yönetimle olan problemleri takım üzerinde maalesef olumsuz etki göstermektedir.

Ha buradan yola çıkıldığında ne olacağını söyleyecek olursak Ocak ayında ki kongre bizim için artık bir keskin bir virajdır. Olası bir Demirörenin seçilmesi sonun başlangıcı olacaktır. Ve o noktada futbolcularımızdan bu sene daha fazlasını beklemek sadece birer hayalden ibaret olacağıdır.

Denizli konusunda ise bu sene başında ki isteksizliğinin ceremesini çekiyoruz ama şu saatte bu işi çözümü kongre sonrasında belli olacaktır..
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla