Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2010, 19:21   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Tanrı f3n3r'e acısın.

f3n3r'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lille, en önemli kozu Gervinho'dan yoksun olmasına rağmen Paris St. Germain karşısında da bol gollü galibiyetlerine bir yenisini ekleyerek 2. likteki yerini korudu.
Click the image to open in full size.

15,340 kişinin doldurduğu Lille Metropole Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 6. dakikada ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Polonya'lı futbolcu Ludovic Obraniak, yerden uzak köşeye gönderdiği şık vuruşla bu sezonki ilk golünü kaydetti.

52. dakikada ise, Marcos Ceara'nın büyük hatasında topu kapan Obraniak, sol tarafta çizgiye kadar indikten sonra topun dibine girerek şık bir orta yaptı ve iyi yükselerek kafa vuruşunu yapan bir diğer ortasaha futbolcusu Florent Balmont farkı 2'ye çıkardı. 2-0

69. dakikada, sağ taraftan kullanılan korner sonrasında uzaklaştırılamayan topu kale önünde tamamlayan defans oyuncusu Franck Beria takımını iyice rahatlattı. 3-0

83. dakikada ise, sol taraftan hareketlenen Jean Eude Maurice'in ortasında zor pozisyonda uzak köşeye şık bir kafa vuruşu yapan Mevlüt Erdinç, bu sezon ligdeki 8. golünü atarak maçın skorunu tayin etti. 3-1

Bu arada, Lille'de maçın etkili isimlerinden olan Ludovic Obraniak ile Belçika'lı genç yıldız Eden Hazard sakatlanarak kenara gelmek zorunda kaldılar.

Son 8 resmi maçını kazanan ve Ligue 1'deki galibiyet serisini de 7'ye çıkaran Lille, bu karşılaşmaların tümünde en az 3 gol atarken toplamda ise son 8 maçta rakip filelere 29 gol bırakarak müthiş formunu sürdürdü.

PSG PATRONU KOMBOUARE: LILLE OYNADIĞIMIZ EN İYİ TAKIMDI
Lille deplasmanından eli boş dönen Paris Saint Germain'de, teknik direktör Antoine Kombouare Canal Plus'a yaptığı açıklamada, "Lille bu sezon karşılaştığımız en iyi takım. Üzgünüm çünkü daha iyisini yapababileceğimizi düşünüyordum. Bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol yedik" dedi.

LILLE TEKNİK DİREKTÖRÜ GARCIA: SAKATLIKLAR ÜZDÜ
Lille teknik direktörü Rudi Garcia ise yaptığı açıklamada, "Biraz üzgünüm çünkü son golü yememeliydik ve birkaç oyuncu darbe nedeniyle sakatlık yaşadı ve bu bize problem olabilir. Maçı kazanmak için en yüksek performansı göstermemiz gerektiğini biliyorduk ve oyuncularım zor maçta bu beklentimizi karşıladılar" dedi.
Lille'li ortasaha Rio Mavuba da yaptığı açıklamada, "Kollektif olarak mükemmeldik ve yine 3 gol attık. Takım ruhumuz fark yaratıyor. Maç içinde kimse kendini düşünmüyor" dedi.
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..

Konu aяda tarafından (17-01-2010 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla