gözümüz dönmüş saldırmaktan başka bir şey bilmiyoruz bu arkadaş demirörenin akrabası veya değil sizlerden farklı bir şey söylemiyor biraz okuduğunuzu anlamaya çalışın kelimeleri aradan seçerek cevap vermeyin bütününe bakın olayların şu cevabı vermeden de yaklaşımını anlayabiliyordum gene anlayabiliyorum ama ne yazık ki biz taraftar olarak da bu kör boğa halinde bir yere varamayız kırmızı nokta dahi görsek bütün dünyamızı intikam hissi kaplıyor boynuzlarımızı geçircek yer arıyoruz şişleri sırtımızda görmek istemiyorsak biraz daha anlayıp dinleyerek tartışmalıyız bence. Adam bariz bir şekilde Demirören in hiç bir hareketini onaylamıyor ve zaten klübde devam etmesini isteyen bir tavır da göstermiyor nedir derdiniz anlamadım sizden farklı bir şey söylemiyor ki ??? Ayıp arkadaşlar saygıdeğer abilerim ayıp karşımızdaki ne olursa olsun fikirlerini belirtmek ve tartışma yaratmadan gerginlik vermeden bunu yapmaya çalışan biri az daha hoşgörü biz bu forumda bu zamana kadar böyle gelmedik lütfen! |