Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2010, 00:10   #31
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arenas itiraf etti

Click the image to open in full size.Washington Wizards'ın yıldız gardı Gilbert Arenas ruhsatsız tabanca taşıdığını District of Columbia üst mahkemesinde kabul etti.Yaptığı bu suç onun gelecekteki NBA kariyerini de tehlikeye atabilirdi.
Dün itibariyle yargıç önüne çıkan Arenas için savcıların 6 aydan fazla bir süre için hapishane cezası istemeyecekleri de belirtildi.Ancak Arenas'ın ceza kararını verecek olan yargıç Robert Morin'in savcıların isteklerine uymama hakkı bulunuyor.
Yıldız oyuncu olayla ilgili bütün sorumluluğu üstlendiğini, ve yaptıklarının kuralla aykırı olduğunu kabullendiğini, ayrıca yaptıklarından etkilenen herkesten özür dilediğini avukatı Kenneth Wainstein aracılığıyla bildirdi.
Mahkemenin yardımcı avukatı Chris Kavanough olayla ilgili Arenas'ında kabul ettiği demeçleri okudu fakat kendisine silah çekilen Javaris Crittenton'ı davaya karıştırmadı.Ancak diğer yetkililer de Javaris Crittenton'un evinde bir silah araştırması yaptılar.
Kavanaugh olayın Phoenix'ten geri dönüş sırasında daha da şiddetlendiğini, diğer oyuncunun meseleyi kavga ederek çözmeyi teklif ettiğini, ancak Arenas'ın bunun için yaşlı olduğunu ancak Crittenton'un Cadillac Escalade markalı arabasını yakacağını ya da onu vuracağını söylemesiyle uçaktaki olayın bittiğini belirtti.
Kavanaugh olayı anlatmaya şöyle devam etti:"İki gün sonra Arenas, Verizon Center'a siyah sırt çantasında en az bir silah getirdi ve silahları takım arkadaşının önüne koyup "Seç birini" dedi.Crittenton "bu ne?" diye sorunca Arenas "beni vuracağını söylemiştin." şeklinde bir cevap verdi.Bunun üzerine Crittenton "benim kendi silahım var" dedi ve birini de Arenas'a fırlattı.Arenas da ona kendine ait gümüş silahlı tabancasını gösterdi.
Olay bu şekilde kamuoyuna sunuldu.Arenas da bu yaptığının kurallara aykırı olduğunu bilmediğini ve sadece şaka yaptığını, ciddi bir şey yapmayı ise hiçbir zaman düşünmediğini ifade etmişti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla