Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2010, 10:00   #1815
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

DELGADONUN GÜCÜ YETMEDİ

Beşiktaş’ta teste sokulan Arjantinli futbolcunun bacaklarında yüzde 40 güç kaybı olduğu ortaya çıktı. Prof. Düren, “Bir ay sonra sahalara dönebilir. Bu halde oynatmak çok sakıncalı. Lifi atarsa neredeyse sezonu kapatır” diye konuştu.

Beşiktaş’ın haftalardır testi geçip geçemeyeceği merak konusu olan Matias Delgado’nun sınavı geçemediği ortaya çıktı.

Devre arasında hazırlıklarını ülkesinde sürdüren Arjantinli oyuncunun cybex testi sonucu bacaklarından yüzde 40’a yakın güç kaybı olduğu bildirildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, Delgado’nun katıldığı ilk idmanda bacaklarındaki güç kaybını çıplak gözle fark ettiği ve yakın çevresine “Delgado’nun bacaklarında yüzde kırk güç kaybı var” diye konuştuğu öğrenildi.

Cybex testi sonucu da tecrübeli hocayı haklı çıkardı. Arjantinli oyuncunun karın kaslarına ağırlık vermesi nedeniyle bacak kaslarında güç azalması olduğu belirtildi. MR’ı bugün çekilmesi planlanan Arjantinli oyuncunun, cybex testini geçememesi nedeniyle teknik heyet, yönetim ve sağlık heyetinin bir araya gelerek yol haritası çizecekleri öğrenildi.

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren ise şunları söyledi:

“Delgado’yu bu halde oynatmak çok sakıncalı. Bacaklarının güçsüzlüğü nedeniyle lifleri atarsa neredeyse sezonu kapatır. Bu oyuncunun idmanlar sonrasında ekstra güçlendirme çalışmaları yapması lazım. En kötü ihtimalle bir ay sonra sahalara dönebilir” ifadelerini kullandı.

Denizli’nin bir yabancıyı gönderip, Delgado’yu bir ay daha bekleme ihtimalinin zayıf olduğu vurgulandı. Yönetimin birkaç gün içinde oyuncuyla görüşerek sezon sonuna kadar sözleşmeyi dondurmayı teklif edeceği bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline