Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 16:50   #15
bentolga
 
bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hayaliisim dayı, Aziz Yıldırım'ın Murat Aksu'yu sevdiği doğrudur, sevdiği kişiyi de destekler herhalde. Bu da bir temenniden öteye gidemez, çünkü başka taraflardalar. (Ayrıca hemşehriler çoğu kişinin bildiği gibi)

Beşiktaşlılığı askıya almak anca sözle oluyor. Askıya alma durumu, büyük sıkıntıların bir dışa vurumu, nasıl bırakıyorsun? Gerçek Beşiktaşlıların takımını her ne olursa olsun bırakamaz. Bırakmanın nasıl olacağı da tartışabilir, ama mesela en basitinden hiçbir maçını izlemeyeceğim falan dersin, olmuyor, hep BEYAZIN umudu yakalıyor bir yerde.(Ayrıca gerçek Beşiktaşlılık da tartışılabilir.)

Siyasi dedikodular için ise, burada parti seçimi yok. Beşiktaş'ın kendi doğruları ve de genel doğrular vardır, kazanan bu doğrulara uymak zorunda, uymazsa muhalefet onunla mücadele edecek, olay bu kadar basit. Yani Beşiktaş başkanı sol, sağ ya da başka bir yönden olmalı diye bir gerekçe olamaz. He Beşiktaşlıların genel çoğunlukla ortak bir siyasi görüşü olduğu söylenir, ama bu Beşiktaş'ı bağlamaz. Çünkü siyasetin işi yok burada.

Sağdan soldan okuduğumuz kadarıyla çoğunluk Murat Aksu'nun kazanmasını istiyor, ama kazanacağına inanmıyor. Ben Murat Aksu'yu şu an kazanırsa "gideni aratmayacak" bir başkan olarak görüyorum. Daha fazlası için başkanlığını görmem lazım. Zaten konuşmaları ile gerçekçi bir yol izliyor. Kulübün mali yapısı kötü olduğundan büyük vaatler vermemeye gayret ediyor. Adaylarını belli aralıklarla tanıtması, üyeleri kongreye davet etmesi, yönetiminde iki bayan olması gibi olumlu tarafları da var. Adımları ufak ufak, emin ve kararlı.

Seçimlerin nasıl geçeceği konusunda şöyle bir benzetme yapayım. Geçen yerel seçimlerin İstanbul ayağındaki gibi olacak. Bu benzetme yalnızca seçim yarışı açısındandır.

Son olarak Murat Aksu kazanırsa başta internet sitemiz olmak üzere, bazı düzeltmelerin yapılması için kulübe dilekçe bırakacağım. Bunu kafaya koydum.
bentolga Ofline   Alıntı ile Cevapla