Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 17:26   #8
bentolga

bentolga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Merhaba,

Sanırım Türkiye'ye getirdiği oyuncuları bu kadar parlak gösteren Galatasaray dışında başka bir takım yoktur. Bu konuda biraz doluyum, dışa vuracağım.

Bakıyoruz GS'nin kadrosuna Keita, Baros, Kewell, Leo Franco, Linderoth, Elano, Neill ve gelirse Jo. Hepsi için kocaman bir "oooooooooo kadroya bak hele hele" ama...

Baros geçen senenin gol kralı, Kewell iyi bir sezon geçirdi, ama takım nerede? Duyamadım. Lig beşincisi, UEFA fos, Türkiye Kupası fos ve antrenör değişmiş. Ayrıca Kewell ile İngiltere'den hatırladığım şu; sakatlık. Şu var; kendisini çok severim, ama gerçekler bu.

Keita, Fransa'daki altın bidon muydu, kurşun top muydu? Yani en kötü performans açısından Kezman'ın az farkla gerisinde kaldı.

Linderoth, çok sakatlık yaşadı, bir türlü toparlanamadı. Yani başarısız, ayrıca bu adam alınmadan bu sakatlık durumu biliniyor muydu? Bu hiç tartışılmadı.

Leo Franco, orta halli bir kaleci. Şunu diyorlar, bu kadar kötü kaleci A. Madrid'de oynar mı? Ya A. Madrid dediğin takım ismi olup cismi olmayan, yıllardır toparlanacak diye beklenen bir takım.

Elano, aralarındaki en güvenilir diyebilirim. Bu adam daha iyi olacak, ama takım nerede olacak?

Neill, adam GS'ye geldiğine şaşırdı. Sezon başı Everton'a kiralandı, bir maç bizdeki A2 diye tabir edilen ligde oynadı. Premier Lig'te 12 maça çıktı.

ve Jo, daltonların Joe'yu hatırlatıyor bana. Bu sene toplam 26 maç, 2 gol, 2 asist.

Rakibimiz olduğu için biraz eleştiri dozunu fazla verdim. Velhasıl kelam oyunculara da bakın, ama takımı nerede ona da bakın? Ben ligi 5. bitirmişim, oyuncum gol kralı, e napacağım ben krallığı? Galatasaray gücünü kullanarak rakiplerinin gözlerini epey boyadı, ben Hatice'ye bayılırım, ama neticesiz yaşayamam.

Yukarıda bir yöneticimizin GS Türkiye Ligi'nde yıldız olacak oyuncuları getiriyor deyişine katılıyorum, ama bu tek başına bir hiçten biraz iyidir.
bentolga Ofline   Alıntı ile Cevapla