Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2010, 00:39   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boston'dan Şok Yenilgi

NBA'de bu sezon bekleneni bir türlü veremeyen Detroit Pistons evinde Boston Celtics ile karşı karşıya geldi.Maçın son çeyreğinde oldukça etkili bir performans ortaya koyan Pistons, rakibini 92-86 yenerek büyük bir sürpriz yaptı.
Detroit'e galibiyeti 27 sayı 11 ribaund 6 asistle Rodney Stuckey getirdi.Ona en büyük destek 19 sayı ile Charlie Villanueva, 12 sayı 4 ribaund 8 asistle Richard Hamilton ve 12 sayıyla Jason Maxiell'den geldi ve Detroit bu sezonun 15. galibiyetini elde etti.
Celtics'te Rajon Rondo'nun 21 sayı 8 ribaund 7 asist 4 top çalma ve Paul Pierce'nin 21 sayı 6 ribaundu galibiyeti getirmezken Rasheed Wallace 16 sayı 7 ribaund 3 top çalma yaptı.Kendrick Perkins ve Ray Allen da 8 sayıda.
Boston koçu Doc Rivers maçtan sonra yaptığı açıklamada:"Oyuncularımız şimdilik engellendi.Bence, biz gerçekten olduğumuzdan daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz ve maçları rahat bir havada kazanmayı deniyoruz.Ancak ben onlara bununla ilgili bir şey yapmak zorunda olduğumuz söyledim." dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla