Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2010, 01:37   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamit: "Bu Böyle Devam Etmez"

Click the image to open in full size.
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bu sezon Bayern Münih'te yedek kulübesinden kurtulamayan milli futbolcumuz Hamit Altıntop, forma giymek istiyor.
"Bu böyle devam etmez" diyerek Alman Kicker dergisine konuşan Hamit Altıntop, "Eğer gerçekçi olursam, Bremen karşısında da şans bulma oranım çok çok az. Hoffenheim maçında oynamayan Ribery'nin de gelmesiyle şansım daha da zorlaştı. Herşey benim için artık toz pembe değil. Ama ben şansımı bekleyip, kadroya girmeye çalışacağım. Şansımı da bulursam futbolumla kendimi göstereceğim" dedi.
BAYERN'DE MUTLU AMA
Bayern Münih'te kendisini hem sportif hem de insani olarak çok rahat hissettiğini vurgulayan Hamit Altıntop, "Dünyanın en büyüklerinden, birçok futbolcunun rüyalarını süsleyen bir kulüp olan Bayern Münih'te futbol oynuyorum. Oldukça da huzurlu ve mutluyum. Sözleşmem haziranda bitiyor. Bayern'deki misyonumu henüz tamamlamadığımı düşünüyorum. Sakatlıklar benim forma giymemi çok engelledi. Nisan'a kadar gelişmeleri bekleyeceğim. Olmazsa başka bir kulübe transferimi düşünebilirim. Zira futbol oynamayı çok seviyorum. 27 yaşındayım, bu yaş futbolcu için en olgun bir yaş" diyerek sezonun ikinci yarısında iddialı ve umutlu olduğunu söyledi.

SADECE 9 MAÇ OYNADI
Sakatlıklar nedeniyle formasından uzun bir süre ayrı kaldığını dile getiren Hamit, 2009/2010 sezonun ilk yarısında sadece 9 kez oynadı. İlk 11'de düşünmediği Hamit için Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal ise, "Hamit'i sakatlığı geri plana itti. Ayrıca Hamit maçlarda sabırsız ve aceleci. Şansını mutlaka alacak. Çok iyi çalışıyor. Onu orta sahanın sağında oynatmak istiyorum" dedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla