Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2010, 16:24   #9
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Katılıyorum Emre'cim,Beşiktaş'ın son 6 yılda tarihinin en kötü yönetim biçimine sahip olduğuna da katılıyorum..ama yönetimin çok kötü olması kanunu ,tüzüğü ve dahi daha geniş anlamda da demokrasiyi inkar etmemize sebep olamaz..Bir hukukçu olarak sen de çok iyi biliyorsun ki Demokrasi nin esasında "TEMSİL" yatar..temsil edene saygı yatar..Temsil edilen ,temsil edenin icraatine,temsil süresince saygı duyar..şartlar oluşursa olağanüstü ,oluşmaz ise olağan seçim süreçleri ile temsil yetkisini geri alır..
Demirören ne yazıkki kendisine verilen temsil ve icra yetkisini olağanüstü kötü kullanmıştır.Burada bahsettiğim saha sonuçları değildir..çünkü 6 yılda bir lig,3 kupa ,vs..
den daha kötü günleri de gördüm ben..13 yıl boyunca bir defa lig ikinciliği gördüğümüz zamanlar da oldu,ama bu yönetim gibi rezaletlere kimse imza atmadı..Saha başarısı her zaman kazanılır ya da kaybedilebilir,3 santim yukarıya giden bir top bir yönetimin başarısı yada başarısızlığı olamaz..Ama ,bir insan başkan olduğu halde muktedir olamıyorsa,lider olamıyorsa işte o zaman gitmelidir..sadece bu bile Sn.Demirören'in gitmesi için yeterli ve de geçerlidir..
Umarım genel kurul da aynı görüştedir...