Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2010, 00:06   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dört Dörtlük Rooney

Manchester United [4 - 0] Hull City
8' [1 - 0] Rooney
83' [2 - 0] Rooney
86' [3 - 0] Rooney
90' [4 - 0] Rooney

İngiltere Premier Ligi'nin 23. haftasında Federasyon Kupası mücadeleri olmayan Manchester United ile Hull City Old Trafford Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan 'Kırmızı Şeytanlar' kendileri için ayrı bir önemi olan karşılaşmayı kazandı ve maç fazlasıyla zirveye yükseldi.

ManU'da uzun süren sakatlık döneminin ardından Ferdinand ilk 11'de forma şansı bulurken; Ferguson sahaya Van der Sar, Rafael, Ferdinand, Jonathan Evans, Evra, Nani, Scholes, Fletcher, Park, Owen, Rooney onbirini sürdü..

Konuk ekip ise sahada Myhill, McShane, Gardner, Zayatte, Dawson, Garcia, Barmby, Boateng, Geovanni, Hunt, Fagan onbiriyle mücadele etti.

Son 9 Premier Lig maçında 8 gol atan Wayne Rooney'in 8. dakikada attığı golle skor avantajını yakalayan ev sahibi; ilk yarıda Hull kalesini abluka altına aldı ve bulunduğu 16 gol girişimiyle rakibine nefes aldırmadı..

İkinci yarıda da oyuna hükmeden ManU'da Nani, Scholes ve Owen'la net pozisyonlardan yararlanamadı. 75. dakikada ise Old Trafford Tribünleri az daha şoke oluyordu. Zayatte'nin sağdan yapılan ortada topu kontrol etti ve iki kişi arasından taptığı vuruş direğin yanına auta gitti.

Manchester 82. dakikada Rooney'le rahatladı. Ceza sahasında buluşan genç yıldız düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ancak golden önce ncak golden önce Hull ceza sahasında bir oyuncu yerde yatarken, hakem Bennett maçı durdurmadı. Oyundan düşen rakibi önünde 86. dakikada bir gol daha bulan Rooney farkı üçe çıkartırken, uzatma dakikalarında birkez daha sahneye çıkan Rooney kendisinin dördüncü golünü attı ve skoru ilan etti:4-0

Bu skorla Manchester United 50 puana yükseldi ve maç fazlasıyla zirveye oturdu. Konuk Hull ise 19 puanda kaldı. Ferguson'un öğrencileri bir sonraki hafta Arsenal'e konuk olacak. Hull ise sahasında Wolves'ı ağırlayacak..

Öte yandan bir grup Manchester United taraftarı maçtan önce açtıkları pankartla takımın sahipleri Amerikalı Glazer kardeşleri protesto etti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla