Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2010, 12:12   #2
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronnie Jose'ye karşı

Click the image to open in full size.
Serie A'da zirve yarışını yakından ilgilendiren müthiş bir karşılaşma.
Milano derbisinde Inter ile AC Milan 24 Ocak Pazar günü saat 21.45'te Guiseppe Meazza Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Bu müthiş mücadeleyi Floransa bölgesi hakemlerinden Gianluca Rocchi yönetecek.
NTV Spor'un canlı olarak yayınlayacağı bu müthiş karşılaşmayı Sporx.com Maç Odası'ndan da an be an takip edebilir, da maçın gollerini izleyebilirsiniz...
Bu müthiş Milano derbisi öncesi, Sporx.com editörlerin Fatih ŞAMLIOĞLU iki takımda da yaşanan son gelişmeleri sizler için derledi.
TECRÜBE, CESARETE KARŞI!
Serie A'da 2009-2010 sezonunun start almasıyla birlikte tüm otoriteler Inter'in Jose Mourinho yönetiminde mutlu sona ulaşacağı konusunda hem fikirdi. Çaylak Leonardo Araujo ve onun 'yaşlı' kadrosuna ise şampiyon şansı tanıyanların sesi ise bir hayli kısıktı. Ancak Ronaldinho'nun yükselen performansı, Inter'in kadro yapısını etkileyen bitmek tükenmek bilmeyen sakatlıklar Serie A'da şampiyon yarışını yeniden alevlendirdi.
AC MILAN'A TARİHİ TOKAT!
Zalatan Ibrahimovic gibi bir süperstarı kaybetmesine rağmen Sameul Eto'o ve Wesley Sneijder ile güçlendirdiği kadrosuna rağmen yeni sezona sürpriz Bari beraberliği ile başlayan Inter, ligin ikinci haftasında ezeli rakibi AC Milan'ı deplasmanda 4-0 mağlup ederek kudretini ispat etti.
Şampiyonluk yarışındaki rakipleri AC Milan, Juventus ve Roma'nın arka arkaya yaşadığı puan kayıplarıyla uzak ara puan farkıyla zirveye kurulan Inter, ligdeki ilk mağlubiyetini altıncı haftada Sampdoria karşısında aldı. Ligin ilk yarısında futbol olarak inişli-çıkışlı bir performans gösteren Mourinho'nun takımı, Milan'ın yükselen performansı ile ciddi anlamda zirve tehtidini ensesinde hissetmeye başladı.
JOSE ÇOK SIKINTILI ÇOK
Derbi öncesi her iki takımda sakat oyuncular bulunurken, ev sahibi Inter'de teknik direktör Jose Mourinho kadro kurmakta güçlük çekiyor. Portekizli teknik adamı, en çok orta saha da şans verdiği Ganalı Sulley Muntari'nin forma giyemeyecek olması düşündürüyor. Mavi-siyahlı ekipte, Sırp Dejan Stankovic, Brezilyalı Thiago Motta ve genç Sloven futbolcu Rene Krhin sakatlıkları sebebiyle derbide oynayamayacak.
Inter'in orta sahasında Javier Zanetti ve Esteban Cambiasso'nun görev alması bekleniyor. Sakatlıklardan dolayı karo kurmakta zorlanan Jose Mourinho'nun AC Milan karşısında kalede Julio Cesar, savunmanın göbeğinde Lucio ve Samuel, sağ bekte Maicon, sol bekte Cordoba; orta alanda Cambiasso ve Zanetti, sol açıkta Sneijder, sağ açıkta Mario Balotelli ve ileri ikilide Pandev ve Milito ikilisine forma vermesi bekleniyor.
AC MILAN TOPARLANDI
Serie A'da sezona oldukça kötü bir start veren AC Milan ise 7. haftadan sonra toparlandı. Roma karşısında aldığı 2-1'lik skorla galibiyet serisine başlayan AC Milan, ligde son 13 haftada 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı ve toplam 34 puan topladı.

Ronaldinho'nun müthiş performansına Boriello'nun yükselen form grafiğinin eklenmesi ve savunma kurgusunun daha dirençli, daha tecrübeli isimlerden oluşmasıyla yeniden dirilen Leonardo'nun takımı; ezeli rakibi Inter'ı mağlup ederek hem zirveye bir adım daha yaklaşmak hem de sezonun ilk yarısında alınan 4-0'lık yüz kızartıcı mağlubiyeti telafi etmek istiyor. AC MILAN'IN MUHTEMEL KADROSU

AC Milan'da sakatlığı süren Gianluca Zambrotta'nın derbide yer almaması kesinken, sakatlığı iyileşme sürecinde olan Hollandalı orta saha oyuncusu Clarence Seedorf ve Alessandro Nesta'nın Milano derbisinde forma giymesi bekleniyor. Uzun bir sakatlık sürecinden sonra tempolu koşulara başlayan Brezilyalı golcü Pato'nun ise Leonardo tarafından riske edilmeyeceği genel son haberler arasında yer alıyor.

Inter karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak olan AC Milan'da teknik direktör Leonardo'nun kalede Dida, savunmanın göbeğinde Nesta ve Thiago Silva, sağ bekte Ignazio Abate, sol bekte Marek Jankulovski; orta alanda Ambrosini, Pirlo ve Seedorf, sağ açıkta Beckham, sol açıkta Ronaldinho ve ileri ikilide Boriello'ya forma vermesi bekleniyor.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla