Denver Nuggets'ın yıldızı Carmelo Anthony, Golden State maçından önce basın mensuplarıyla yaptığı söyleşide takımını değerlendirdi. All-Star oyuncu geçen seneden daha iyi olduklarını belirtirken, hala boyalı alanda bazı eksikliklerinin olduğunu söyledi.
Kenyon Martin, Nene ve yedekten gelen Chris Andersen'in gerçekten iyi oyuncular olduğunu söyleyen Melo, buna karşın bazen fizik dezavantajı yaşadıklarını da itiraf etti."Bence geçen seneden daha iyiyiz. Bu yalnızca benim düşüncem" diyen yıldız oyuncu şöyle devam etti:"Sadece Dahntay Jones'u kaybettik. O'nun yerine de Arron Afflalo ve diğer oyuncuları kadromuza kattık. Açıkçası geçen seneden daha iyiyiz" dedi.
Uzun oyuncularla ilgili de konuşan Anthony, "Aslında gayet iyi bir rotasyonumuz var fakat gerçekten iri bir oyuncunun yardımı olabilirdi" diye konuştu. Marcus Camby'le ilgili bir soru üzerine ise;"O'nu gerçekten geri isterdim. Bize çok yardımı dokunabilirdi. Fakat bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Gelip ilk beş başlıyacak oyunculara pek ihtiyacımız yok. Biz zaten iyiyiz." diyerek takımına güvenini ortaya koydu.
George Carl ise Camby için çok hevesli gözükmüyor. Carl'ın düşüncesi ise Camby'nin 15-20 dk oynamayı kabul etmeyeceği yönünde.
Denver Nuggets'tan Los Angeles Clippers'a geçen tecrübeli uzun bu sezon maç başına 31.6 dakika oynarken 8.2 sayı, 12 ribaunt ortalamaları tutturdu. |