Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2010, 17:18   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulüp Doktor'u Açıkladı

Click the image to open in full size.
Beşiktaş`ın Arjantinli futbolcusu Matias Delgado, ameliyat olduğu kasık bölgesindeki sorunun ortadan kalktığı, ancak bazı kaslarında yetersizlik olduğu açıklandı.

Fanatik`in haberine göre Delgado, devre arası tatili için ülkesi Arjantin`e gitmiş ve burada bir dizi tedavi görmüştü. 16 Ocak`ta İstanbul`a gelen Arjantinli oyuncu için siyah beyazlı kulübün sağlık heyeti yaklaşık 1 hafta süren test ve kontroller uyguladı. Yapılan kontroller sonucu bir açıklama yapan kulüp doktoru Devrim Urgun, Arjantinli futbolcunun kasık bölgesinden geçirdiği ameliyat sonrası bir sıkıntısı kalmadığını, ancak son 6 aydır futbol oynamadığı için bazı kas bölgelerinde yetersizlik olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Urgun, Delgado`nun şu an için 90 dakika performans sergileyemeyeceğini ama bir ay içinde kademeli olarak hazır hale gelebileceğini ifade etti. Delgado`nun çekilen MR`ları ve yapılan testlerinde ortaya çıkan kas yetersizliklerinin, yapmaya başladıkları yüklemelerle yeterli hale gelebileceğini dile getirdi.

Doktor Urgun, Delgado`nun oynaması için Mustafa Denizli`nin vereceği kararı bilmediğini de ifade ederken, "Biz sadece sağlık heyeti olarak oyuncunun sağlık durumu ile ilgili raporları teknik heyete sunduk. Bir ay içinde 90 dakika oynayabilecek duruma gelebilir" dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (24-01-2010 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla