Beko Basketbol Ligi’nin 16.Hafta mücadelesinde Darüşşafaka Cooper Tires’ı 92-66 mağlup eden Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin deneyimli antrenörü Burak Bıyıktay, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada; "Basketbol rakibi ve oyunu ciddiye almazsanız her türlü skora açık bir oyun. Oyuncularımı kutluyorum. İyi bir savunma gayreti gösterdiler ve maçı kazandık" dedi. Bıyıktay sözlerine; “Aslında kendi oyunumuzu oynadığımız zaman Darüşşafaka Cooper Tires bize rakip olacak bir takım değil. Basketbol rakibi ve oyunu ciddiye almazsanız her türlü skora açık bir oyun. Oyuncularımı kutluyorum. İyi bir savunma gayreti gösterdiler ve maçı kazandık. Önümüzdeki hafta ciddi bir Antalya deplasmanı bizi bekliyor. Rakip ciddi bir takım. Yolumuza devam etmek için bu maçları kaybetmememiz gerekiyor. Gerekli konsantrasyonları sağlayıp önümüzdeki maçlardan galibiyetler çıkarmak zorundayız. Bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diyerek devam etti. Deneyimli kaptanımız Haluk Yıldırım da ligde önümüzde zor bir seri olduğunu söyledi. Haluk Yıldırım; "Darüşşafaka Cooper Tires küme düştü gibi bir şey, bu maçı dikkate almamak lazım. Ama her maçta aynı basketbolu sergilemeye çalışıyoruz. Televizyon başındakilerin iyi bir basketbol seyrettiğini sanıyorum. Ligi en iyi yerde bitirmek için her şeyi yapacağız. Önümüzde zor bir seri var. Küme düşmek istemeyenler, Play-off yapmak isteyenlerle oynayacağız" dedi.
__________________ |